pro.engineer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar malum sınav sonuçları açıklanıyor yakında. . Benim de kafamda bazı bölümler var ama tereddütteyim bir de sizlere soryym dedim.
1.Endüstri müh.
2.Elektrik Elektronik müh.
3.Yazılım müh.
4.Bilgisayar müh.
Bu mesleklerin hepsi geleceğin mesleği lakin ben kararsız kaldım yardım ederseniz çok iyi olur . .
iyi olur nerde oluyorsun kaçıncı sınıf?
kaldırım mühendisi
zor mu ? Iş alanı ?
kaldırım mühendisi
Sakarya üni. 3. sınıf
uzaktan eğitim mi ?
Maramara,Ege (İzmir,Denizli,Manisa),İç Anadolu(Ankara,Eskişehir,Kayseri) gibi bölgelerde çalışma olanağın baya var. Sanayinin gelişmiş olduğu yerlerde çalışabilirsin. Genellikle büyük şirketler,Büyükşehi belediyeleri,Büyük hastaneler...çalışma imkanının olduğu yerler. Planlama ile uğraşacaksın,işe girdin diyelim ilk yıllarda yöneticilik gibi beklenti içinde omayacaksın işçi ile aynı statüdesin. Kendini geliştirdiğin müddetçe yükselirsin.
- - - Eklendi - - -
Hele gir sınava sen bi o zamanlar gelsin bakalım nasıl yusuf yusuf oluyorsun
Zorluğu sormuşun. Mühendislikler içinde okuması en kolay bölüm
Sadece değil tabi ki. Endüstri içinde onlarca branşa ayrılıyor, Kalite kontrol,İnsan Mühendisliği,Satınalma,Satış Departmanı,İmalat Mühendisliği, ... Ortak payda planlama
sadece planlamamı ?
İlk yıllar 1500'den fazla alacağını zannetmem sonrasında 15000 bile olur (Abdullah GÜL mesela). Ben pişman mıyım? Aslında biraz öyleyim ama buradan bırakmak da olmaz. Benim için inşaat daha uygundu
maaş aralığı nasıl ?
Ayrıca pişman mısın ? Bu bölümü seçmende ki gaye neydi ?
Sadece değil tabi ki. Endüstri içinde onlarca branşa ayrılıyor, Kalite kontrol,İnsan Mühendisliği,Satınalma,Satış Departmanı,İmalat Mühendisliği, ... Ortak payda planlama
bilgisayar mühendisi çok var onlar zor iş buluyor tavsiye etmem
İlk yıllar 1500'den fazla alacağını zannetmem sonrasında 15000 bile olur (Abdullah GÜL mesela). Ben pişman mıyım? Aslında biraz öyleyim ama buradan bırakmak da olmaz. Benim için inşaat daha uygundu
bu bölümlerden hangisi iyi ?
- - - Eklendi - - -
evet bu da kafamı karıştırıyor zaten
Bana uygun bi bölüm değil planlama pek benlik değil. Bu yıl staj yapıp kesin bi şekilde göreceğim uygun olup olmadığını.
bu bölümlerden hangisi iyi ?
- - - Eklendi - - -
evet bu da kafamı karıştırıyor zaten
- - - Eklendi - - -
nden pişmansn ?
Hangisi iyi diye bişey yok hepsinden de bişeyler bileceksin mezun olunca. İyi olanı senin sevdiğindir
- - - Eklendi - - -
Bana uygun bi bölüm değil planlama pek benlik değil. Bu yıl staj yapıp kesin bi şekilde göreceğim uygun olup olmadığını.
endüstri mühendisliği tercih etsem pişman olur muyum ?
Yazılım konusuna merakın nedir?endüstri mühendisliği tercih etsem pişman olur muyum ?
- - - Eklendi - - -
peki o 4 taneden hangisini seçmemı önerirsn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?