FormpR
Üye
-
Konu Sahibi
-
tabiki experia tipo derin sebep dahili hafızası 2.5gb mış hepsinden iyi
Sony Xperia Tipo'da kamera dışında hiçbir sıkıntım yok şuan ama Lg konusunda neler düşünüyorsunuz? Gerçekten alınmamalı mı? İnceleme videolarını izlediğim zaman gördüğüm kadarıyla gayet iyi bir telefon görünümünde. Tipo ile özellikleri aynı + olarak kamerası daha üstün 5 mp flaşlı bir kamerası var.
Sony Xperia Tipo'da kamera dışında hiçbir sıkıntım yok şuan ama Lg konusunda neler düşünüyorsunuz? Gerçekten alınmamalı mı? İnceleme videolarını izlediğim zaman gördüğüm kadarıyla gayet iyi bir telefon görünümünde. Tipo ile özellikleri aynı + olarak kamerası daha üstün 5 mp flaşlı bir kamerası var.
ben lg ile ilgili hic birsey kullanmiyorum tvleri hep kampanyada ucuz veriliyor cunku erken bozuluyor , sony kalite verir lg ozellik verir bu butcede ancak o butcede cok bir ozellik etkisi olmaz kamera fln git dene odaklamasi nasil fln ona gore karar ver , sony kamerasida baya iyidir
bence düşük donanımlı sıfır cihaz alcağına 2. El donanımı iyi cihazlara yönel çünkü android demek donanım demek bu cihazlardaki adreno 200 anca basit oyunları çalıştırır
xperia tipo al bence htc yi ele zaten o seviye htclerde sense kullanmak iskence oluyo
üçünüde almazdım androidin alt segmentleri tam anlamıyla uygulama ve oyun desteği bulamassın işlemci ram bakımından yetersiz kalır zaten çoğunu android kaplıyor ayrıca adreno 200 gpu var üçündede üçüde yetersiz seviyede yarın birgün hd oyun oynamak istersin zor oynarsın bence androidden vazgeç o fiyat aralıgına göre
Tabiki tipo
sonydn sasma
ayrıca son bişey daha üçününde ekranı kalitesiz 256k ekrandan ne hayır gelir
benim önerim 603 üçündende daha iyi işlemci ram ve ekran kalitesi bakımından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?