Bt Kulaklık Ile Müzik Dinliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
Bt Kulaklık Ile Müzik Dinliyorum
arkadaşlar bende 6681 var öncesinde k700 vardı, kendisini sizlere ömür hediyesi olan HBB-600 bt kulaklıgı 6681 zorda olsa tanıttım, fakat birşey oldu belki bu nokia nın özelligidir, başka kimseden duymadım
k700 ile yapılamayan mp3 dinleme ( bt kulaklık ile tabi) aynı kulaklık ile 6681 de kablosuz sorunsuz (tabi stero degil) müzik dinliyorum, film izlerken de aynı şekilde sorun yok tabi dinleme bitince baglantı kopuyor tek tuşla gene baglanıyor yani arkadaşlar böyle bişey deneyeniz varmı ilk benmiyim sony de olmayıp nokia da olunca şaşırdımda.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
K700i'de bluetooth kulaklık ile müzik dinleyememenin sebebi telefondan kaynaklanıyordu. HBH-600 kulaklık her telefona uyum gösteren ve telefon tarafından destekleniyorsa da Mp3 dinlenebilme imkanı var. Ben 6670 ile birlikte kullanıyordum, müzik de dinleyebiliyordum..

vetu

Üye
Ben 7610'da HBH - 600 ile tüm bu dediklerini bağlantım hiç kopmadan yapabiliyorum.

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(vetu &#064; Mar 18 2006, 02&#58;58 PM) [post=300133]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben 7610&#39;da HBH - 600 ile tüm bu dediklerini bağlantım hiç kopmadan yapabiliyorum.
[/b][/quote]
dinleme bittiginde de bağlantı devam ediyormu.bende, dinlerken tamam bağlantıda sorun yok fakat dinleme kapandıgında 2, 3 sani içinde bağlantı kesiliyor

vetu

Üye
<div class='quotetop'>(tektabanca &#064; Mar 23 2006, 07&#58;31 PM) [post=303183]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(vetu &#064; Mar 18 2006, 02&#58;58 PM) [post=300133]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben 7610&#39;da HBH - 600 ile tüm bu dediklerini bağlantım hiç kopmadan yapabiliyorum.
[/b][/quote]
dinleme bittiginde de bağlantı devam ediyormu.bende, dinlerken tamam bağlantıda sorun yok fakat dinleme kapandıgında 2, 3 sani içinde bağlantı kesiliyor
[/b][/quote]

Bağlantı aynen devam ediyor.

ilyas006

Üye
benımde 6630 um var bt kulaklıga baglanamıyorum yardımcı olursanız sevınırım??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt