bt-hack v.1.8 java uygulamasıdır...

Sponsorlu Bağlantılar

gökmen

Üye
sağol kardeş

ayazkapli

ayazkapli

Üye
saol kanka da:yuru
bu ingilzice bile deil

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Onu ingilizce yapacaksın menüsünde... 5 dil seçeneği var ;)

srkntbm

srkntbm

Üye
harikasın ama bilader dosyayı rar dan çıkaramıyorum yardımcı ol lütfen şifre istii

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şifre hem başta yazıyor hemde rarın sağ tarafında yazıyor rar pas diye .... Şifrede maxicep.com

falpa

Üye
nokıa 6120 ye kurdum.çalışıyo ancak Blotout açık başka cihazı buluyo..baglan dediginde ''error'' diyo.Arıza veriyo..nedendir acaba..?TEŞEKKÜR EDERİM

falpa

Üye
güzel program.ancak telefonu buldugunda eşleşme için onay istiyo.Ne yaptıysam bu durumu degiştiremedim?nasıl yapmalı acaba..bilen varsa anlatıvesin...Teşekkürler

suvari21

Üye
hemşo sağol umarım işe yarar.eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

hemşo proğram gayet iyi çalışıyor.şifre falanda istemiyor esleşme yapmak için.tekrar saol.bide şu sento caddesi ve urfa yoluna koyulan radarları tespit edebilen java proğramı olsa ne güzel olurdu. :kop:

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
hemşo sağol umarım işe yarar.eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

hemşo proğram gayet iyi çalışıyor.şifre falanda istemiyor esleşme yapmak için.tekrar saol.bide şu sento caddesi ve urfa yoluna koyulan radarları tespit edebilen java proğramı olsa ne güzel olurdu. :kop:

Var zaten ki :D:D:D

latif005

latif005

Üye
teşekkürler

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Bilgiler Paylaşmak içindir :ok2:

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Ben vermiştim bunu Java Bölümünde:)

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
Adındanda anlayacağınız gibi size eklediğim program bluetooth hack programıdır. Kimsenin haberi olmadan telefonlara bağlanarak içerisindeki verileri ve dataları alarak sizin telefonunuza kaydetmesini sağlayan bir programdır... Size iyi eğlenceler ;)

By_Toprakumit

Rar Pas : maxicep.com

ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK BENDE BÖYLE BİR PRO ARIYODUM COK TEŞEKKÜRLER :oke:

MAX1907

MAX1907

Üye
saol kardeş :oke:

reos

reos

Üye
programı kurdum daha denemedim ama bi türlü ingilizceye alamadım programı.. bide kızıl öteside çaktırmadan ne veri alınır ya :) güzel program.. :oke:

isimsizx

Üye
teşekkürler

eyypshmc

eyypshmc

Üye
program dili rusça galiba...ingilizceye çevirmeyi bilen arkadaşlar yolu yazsınlar işimize yarasın

Üst Alt