bt-hack v.1.8 java uygulamasıdır...

bende bı farklı versıonu vardı sadece rehberıne gırıp bakabılıosun telefonunu kapatıorsun bıde baglanmadan once baglanabılmek ıcın soruo orasıda kotu yanı kımse kabul etmıo cunku

ben bu proğramı yüklediğimde evet çalışıyor ama öncelikle karşı tarafla telefonu eşleştirmek lazım tabi. ama asıl sorun benim N95 8GB de uygulama yöneticisine giremememde oluyor. bazı başka programlarda çalışmıyordu, telefona format atmak zorunda kaldım. sizlerdede bu sorun oluyormu?

saol
başka paylasımlar beklıyorum

Hueseyin

Üye
habersiz baskasinin telefonuna girmek niye onu anlamadim eskiden de bu kadar meraklimiydi insanlar yoksa karsi tarafa mi güvensizlik kendisine mi güvensizlik izahi yok bence

trqwe

Üye
ya arkADAŞLAR HER ŞEY İYİ HOŞ TA HADİ İZİNSİZ DE GİRİLİYOR DİYELİM YA BİRİ BİZİM TELİMİZE GİRERSE NE OLACAK OM ZAMAN...BİR SÜRÜ ÖZELİMİZ VAR DİMİ?ALLAHTAN İZİN İSTİYO

OMG LOL!

Üye
cihazların eşlenmiş olmasılasım

ReLax66

Üye
Uyduruk bir program . abartmayın o kadar.... KArşı taraflın telefonuyla şifre koyarak Eşleştirme yapmak gerekiyor... bunun neresi hack oluyor sayın arkadas ? onca insanı keklemeyin bari bea.

bycengiz

Üye
relax66 doğru söylüyor çok dandik bir programayrıca Türkçe bile türkçeyi geçtim ingilizce bile hatta ingilizceyide geçtim ne lduğu belirsiz bir dil var bi yapılmıyor :S Hackmiş qweqweqwe...

ygr

Üye
bu hangi dilde ble

bora_16

Üye
teşekkürler kullanıyorum proyu mesaj okuyorum rehberede giriyo saol

RIFATS

Üye
Teşekkür umarım işime yarar

neydim

Üye
Dostum Kimsenin haberi olmadan demissin girmek icin izin istiyor ??? baska cozumu yokmudur karsi tarafin bu tur iletileri almamasi icin ?