Bruno Alves Fenerbahçe'de!

Sponsorlu Bağlantılar

batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
Bruno Alves Fenerbahçe'de!


Fenerbahçe Bruno Alves’i kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, 32. yaşındaki Portekizli futbolcu ile 3 yıllık anlaşma yaptı.
Fenerbahçe Kulübü, Bruno Alves transferiyle ilgili detayları kamuoyu aydınlatma platformuna bildirdi. Buna göre sarı-lacivertliler, Portekizli futbolcu için kulübü Zenit'e 5 buçuk milyon euro ödeyecek. Açıklamada Bruno Alves ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı ve yıllık 2 buçuk milyon euro garanti ücret ödeneceği bildirildi.
Bruno Alves, 2010 yılında Porto'dan Zenit'e 22 milyon euro karşılığında gitmiş ve Avrupa'nın en pahalı savunma oyuncuları arasında yer almıştı.

BRUNO ALVES KİMDİR?

Fenerbahçe Kulübü'nün transferi için Rusya'nın Zenit Kulübü'yle anlaşmaya vardığı Bruno Alves, kariyerinde 5 farklı takımda forma giydi.

Futbola Portekiz'in köklü takımlarından Porto'nun altyapısına başlayan Alves, ülkesinin Faranse ve Viktoria Guimares takımları ile Yunanistan'ın AEK ekibinde kiralık olarak oynadı.
Portekizli savunma oyuncusu, kariyerinin en iyi günlerini Porto'da yaşadı. Porto formasıyla 4 lig şampiyonluğu yaşayan ve 122 maça çıkıp 14 gol kaydeden deneyimli futbolcu, 2010 yılında 22 milyon Euro bedel karşılığında Rusya'nın yolunu tuttu.
Zenit takımına önemli bir bonservis ücreti karşılığında transfer olan Alves, Rusya'da da iki lig şampiyonluğu elde etti. Portekizli futbolcu, Rus kulübüyle geçirdiği 3 sezonda toplam 72 kez sahaya çıktı ve 1 gol atma başarısı gösterdi.
MİLLİ TAKIM KARİYERİ
Portekiz Milli Takımı'nın formasını 60 kez giyen ve 8 gol kaydeden Alves, birçok uluslararası organizasyonda da mücadele etti.

Milli takım formasıyla 2008 ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonaları'nda mücadele eden Alves, 2010 Dünya Kupası'nda da forma giymişti.
Porto ve Zenit'le UEFA Şampiyonlar Ligi'nde toplam 49 maçta oynayan tecrübeli futbolcu, rakip fileleri de 2 kez havalandırdı. Alves, UEFA Avrupa Ligi'nde ise toplam 13 maçta görev yaptı.

Bu da onu tanımlayan 2 dakikalık tanıtım videosu :



İyi Forumlar Transfer Camiaya Hayırlı Olsun :oke:
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Müthiş transfer ...
Aynen devam ...
 
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Süper bu adam luganodan daha ii
 
batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
Çok Sağlam adam egemenle beraber düşünemiyorum...:box
 
gutihaz1

gutihaz1

Üye
hem teknik hem oyun bilgisi olarak luganodan çok daha iyi tek sorunu sert oynaması ve kolay kart görmesi bana sorarsan iyi adam ama egemen ve bekir ikilisi fenere yakışmıyor ben olsam ikisinide yollarım
 
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Aynen egemen bekir serdar gitmesi gerekenler gokhan yobo alves ali defans süper olucak.
 
Metin137

Metin137

Üye
gutihaz1

gutihaz1

Üye
fenerin formasi zaten ilk üçe girer maddi olarak ta sorun yok gibi gozukuyor az ama öz kaliteli pahalı tecrubeli sampiyonlar ligi icin adamlar alınmalı fener taraftarı fenerium dan zaten transfer parasını karşılar bekirler egemen ler serdar lar bunlar kuru kalabalık
 


Üst Alt