Seni almıyoruz"Katıldım" demeniz ve kurallara uymanız yeterlidir. derken "katıldım" demiş olmuyor muyuz zaten? ayrıca demiyoruz yazıyoruz.peki gülmekten katılırsak da üye sayılır mıyız

katılmıyorum kiSeni almıyoruz![]()

Katılsan da almıyoruz ulankatılmıyorum ki![]()

almaKatılsan da almıyoruz ulan![]()

10 gün yazıyor başka bi konuda 10 gündü bence deve forumda gruplaşmadan dolayı 1hafta ban yemiştim![]()

10 gün olsun 1 hafta ne fark var10 gün yazıyor başka bi konuda 10 gündü bence de![]()

Yani daha fazla cefa çektin çete içingereksizler 3 ayrı gruba bolunmustu cetede olanlar rakıp cete ve olaydan habersiz yorumları okumaya geldimciler
10 gün olsun 1 hafta ne fark var
Bros cetesi ve tekrar tekrar kurulmak istensede gerekli ilgiyi bulamamıs bir olsumdur

işin gırgırı guzeldı olay rakıp cete kurulunca iyice ciddiye bindi oylesine actıgımız konu bi anda cıgrından cıktı herkes bros cetesi kurmaya basladı yada buna benzer konular acıldı ve son olarak pp halen daha degiştirmedigim bir ceteydi bi ara herkes bu pp kullanıyordu herkesın kafası karışıyorduYani daha fazla cefa çektin çete için
Ciddiye alanlar çok olduydu ya
Bizimkine kafa tutan klon çeteyi bile özledim![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şunu da yükleyelim de kaybolmasın sopa gibi![]()

Aynen hepimizde bu vardı çete üyelerinde. Üye olmayanlar bile kullanmaya başlamıştı. Herifler rakip çete falan deyince adminler kıllandı olan sana olduişin gırgırı guzeldı olay rakıp cete kurulunca iyice ciddiye bindi oylesine actıgımız konu bi anda cıgrından cıktı herkes bros cetesi kurmaya basladı yada buna benzer konular acıldı ve son olarak pp halen daha degiştirmedigim bir ceteydi bi ara herkes bu pp kullanıyordu herkesın kafası karışıyordu![]()

aslında bunun ilk cıktıgı yer wp grubuydu uzun zamandır ısım olarak bros cetesiydi hatta konuyu ilk actıgımda gereksizlerde wp da kuralları konusuyorduk ne yapalım ne edelim diye gırgır olsun diye tuhaf tuhaf kurallar koyuyorduk sonra bunları eleye eleye buraya eklıyorduk pp fotosu bir sarkıcının hatırlamıyorsam album kapagıydı ustune bros yazmıstık tabi biz kendi aramızda konusuruz sanıyorduk admınlere kadar gidince iş rakip cete alevlendırdı yanlıs hatırlamıyorsam olayları sonra cete işi bitince uzun bir surede gereksızlerde konusuldu yanı işin aslı bu ama işin bu derece buyuyecegini sanmıyordum ve guzel gırgır oldu belki bu tarz efsanelesen ender konulardan biriAynen hepimizde bu vardı çete üyelerinde. Üye olmayanlar bile kullanmaya başlamıştı. Herifler rakip çete falan deyince adminler kıllandı olan sana oldu![]()

hata buydu işte ihtiyar demişti bastaDikkate alır mısınız bilmem ama bir önerim var çeteyi yöneten arkadaşlara ya şikayet edin konu kapansın ya da herkes bu çeteye dahil olsun. Diğer türlü çok kişinin başı ağrır...

Yazıyı da çete yazmamış. Fotoyu komple internetten almışız. Fotuyu aratınca anladım böyle olduğunu. İhtiyarı dinleseydi klon çeteler böyle olmazdı bize katılmaları lazımdı.aslında bunun ilk cıktıgı yer wp grubuydu uzun zamandır ısım olarak bros cetesiydi hatta konuyu ilk actıgımda gereksizlerde wp da kuralları konusuyorduk ne yapalım ne edelim diye gırgır olsun diye tuhaf tuhaf kurallar koyuyorduk sonra bunları eleye eleye buraya eklıyorduk pp fotosu bir sarkıcının hatırlamıyorsam album kapagıydı ustune bros yazmıstık tabi biz kendi aramızda konusuruz sanıyorduk admınlere kadar gidince iş rakip cete alevlendırdı yanlıs hatırlamıyorsam olayları sonra cete işi bitince uzun bir surede gereksızlerde konusuldu yanı işin aslı bu ama işin bu derece buyuyecegini sanmıyordum ve guzel gırgır oldu belki bu tarz efsanelesen ender konulardan biri
hata buydu işte ihtiyar demişti basta
he son olarak bu kadar ilgi gormesının bir baska nedeni uzun bir sure forumda en popüler 1. konu olmasından dolayı fazla ilgi cekici oluyordu bıde pp herkesin aynı olunca ister istemez markalaşma kültürü benimsenmeye baslandı veba gibi yayıldı![]()

yanlıs hatırlamıyorsam ilk ben acmıstım sonra senın actıgın konuya gecmıstık he bu arada fotodakı bros biz yazdık diye hatırlıyordum aklımda oyle kalmıs vay be ne tembel insanlarmısıkYazıyı da çete yazmamış. Fotoyu komple internetten almışız. Fotuyu aratınca anladım böyle olduğunu. İhtiyarı dinleseydi klon çeteler böyle olmazdı bize katılmaları lazımdı.
Konu da gerçekten popülerdi sanki silinmiş ama bir sürü çakma versiyonu vardı aynı isimle veya farklı isimle tek burdan ibaret değil yani hatta bundan önceki konuyu da açan sendin galiba o konudan dolayı banlandın sonradan yönetim gırgır olduğunu anlayıp yumuşadı galiba![]()