Bright light yeni sistem telefonlarda kamera flash`ını fener olarak kullanma %100(n85 te denendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADAŞLAR BU PROGRAMLARI KULLANMAYIN !!
Telefonun flaşı fotoğraf çekmek için tasarlanmış bir ışık kaynağı, sürekli açık durarak el feneri olsun diye değil..!
Flaş açık durunca ölüyor.Bu programlarla flaşı el feneri yaparsanız yakın zamanda flaşsız kalırsınız, Benden söylemesi..

Ben N70 imde N70 Torch kullanıyodum şimdi flaşım öldü, çok güçsüz yanıyor.Artk doğru düzgün ışık çıkarmıyor.öyle ki, telefonun ekranı flaştan daha fazla ışık veriyor şu an.Sizin de sonunuz aynı olur...

Konu Sahibi

kardeş sürekli ve uzun süre kullanmak için değil zaten sadece acil durumlarda kullanmak için uygun bir program yani öyle alıpta gecenin bir saati fener olarak kullanılmamalı sadece acil durumlarda kısa süreli kullanılmalı.

6220c de kırmızı ışık yakıyor

are-x

Üye
5800 XM de ÇALIŞIOOOOOOOO

sslayer

Üye
çok teşekkür ederim. uzun zamandır aradığım bir programdı.

uyussh

Üye
Bende n79 var yukledım işe yarıyo teşekkkürler )

jeki01

Üye
bir bakalım. sağol.

teşekkürler güzel paylaşım megine saglık

5320 xm V3.26 hackli telefonumda denedm Program acıldı ama neyapı ne ettiysem flaşı yakamadm xD belki Yanlıs yapyrmdr Nsıl calıstrıldğını anlatablrmisiniz?

Konu Sahibi
5320 xm V3.26 hackli telefonumda denedm Program acıldı ama neyapı ne ettiysem flaşı yakamadm xD belki Yanlıs yapyrmdr Nsıl calıstrıldğını anlatablrmisiniz?

5320 de çalışıp çalışmadığını malesef bilmiyorum deneme şansım olmadı ama programı çalıştırmak için extra birşey yapmana gerek yok sadece açtığında yanması gerekiyor.

Ozmn 5320 de calışmıyorrr x(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...