benim telde durduğu yerde açılmaz oldu, aslında şöyle daha detaylıca düşününce ilk defa "bütün uygulama yüklemeye izin ver" gibi bir ayarı var ya android lerin, dışarıdan apk kurmak için onu açıp NOVA 2 yi kurmaya çalışmıştım. O da o sırada internetten dosyalarını çekerken internet gitti geldi falan. sonra kapadım oyunu diye hatırlıyorum sonra bakarım diye. 30-45 dk sonra tekrar tele bakmak için bastığımda ekran kapkaraydı. pilini taktım çıkardım olmadı. sonra internetten bende sizin gibi araştırmaya başladım.
brick olaylarını öğrendim. odin ile kurulum yapmaya çalıştım aleti gördü etti yükledi "başarılı 1, başarısız 0" dedi. o sırada farkettimki telefon aslında arka planda çalışıyor ama görüntü gelmiyor. şarja takınca şarjda oluyordu. download mode veya recovery mode işlemlerini yaparken ekrana sadece anlık 1 saniyelik görüntü gelio ve gidiodu. ben bu modların olduğunu odin'deki bilgilendirme ekranından anlıyordum. "added" diye yazıyordu. ama yinede bütün bu denemelerim işe yaramadı. yurtdışı da olduğu için garanti kapsamıyor diyorlar...