Briatore: "Barcelona'da kazanabiliriz"

Sponsorlu Bağlantılar

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
    Konu Sahibi
Briatore: "Barcelona'da kazanabiliriz"

Renault'nun takım şefi Flavio Briatore sezona sıkıntılı bir başlangıç yaptıklarını ancak bu yıl yarış kazanacaklarına inandığını söyledi.

Briatore, sahibi olduğu İngilitere ikinci lig takımı Queens Park Rangers'ın İtalyan giyim firması Lotto ile yaptığı 20 milyon sterlinlik sponsorluk anlaşmasının imza töreninde yaptığı açıklamada, İspanya GP'sini kazanabileceklerini söyledi.

Briatore, "Barcelona'da yeni bir paketimiz olacak. Kazanma ihtimalimiz olduğuna kesinlikle eminim" dedi.

Renault'nun iki kez dünya şampiyonu İspanyol pilotu Fernando Alonso'nun ülkesindeki sezonun dördüncü yarışı, 27 Nisan'da Barcelona'da koşulacak.

2005 ve 2006'nın markalar şampiyonu Renault, 2006'nın Ekim ayından bu yana yarış kazanamadı ve geçtiğimiz yıl sadece bir kez podyuma çıktı.

Bir yıl aradan sonra Fransız takımına dönen Alonso, hafta başında AS gazetesine yaptığı açıklamada, sezonun kalan kısmında sonuçlarda iyileşme beklemediğini söylemişti.

Briatore, QPR'ın, Renault yeniden şampiyon olmadan önce Premier League'e yükselme ihtimaliyle ilgili bir soruya, "kesin konuşmak zor, 2005 ve 2006'da da kimse Renault'dan şampiyonluk beklemiyordu. Bilemiyorum, bekleyip görelim" cevabını verdi.

Flavio Briatore, Alonso'nun Felipe Massa'nın yerine Ferrari'ye geçeceği yönündeki iddiaları da bir kez daha yalanladı:

"Bu hikayeyi geçtiğimiz yıldan da hatırlıyoruz... ve sonunda Alonso Renault ile imzaladı."

Briatore, Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone ve Hintli işadamı Lakshmi Mittal ile birlikte QPR'ın üç sahibinden biri.
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
487
Doğuş Pertez
India
Cevap
0
Görüntüleme
442
India
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
477
Doğuş Pertez
Samsun55''
Cevap
0
Görüntüleme
508
Samsun55''


Üst Alt