Braga nasıl yenilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Braga nasıl yenilir?


[h=2]Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'nde önümüzdeki 180 dakika kendi sahasında. Evdeki 2 maçtan gelecek olası 6 puan Galatasaray'ın bu yılki Avrupa seyrinin rotasına yön verecek. Cluj'a yenilen Braga, genel kanıda çantada keklik modunda.[/h]
Ama sahaya çıktığında o çantayı yanında taşıyamadığın da bir futbol gerçeği! Ordu maçında da olduğu gibi. Ama bu geceki sınav çok daha önemli. Çünkü Braga kaybederse şansının biteceğini biliyor.

Sistemi 4-2-3-1, Eder’e dikkat
Guimares maçını yerinde izleyen Hasan ve Ümit hocalar dosyalarında bilgileriyle döndüler. Portekiz ekibi 4-2-3-1 dizilişiyle sahada yer aldı ve İstanbul provası yaptı. En uçta yer alan Eder ise güçlü fiziği ile öne çıktı. Bu gece defans hattı çok dikkatli olmalı. Son kararı Fatih hoca verecek ama Cris’in yerinde Dany’yi göreceğimizi düşünüyorum. Kamerunlu oyuncu sol kanatta Hakan Balta’nın desteksiz kalma sorununu da giderecek isim. Yine bu gece Melo’nun daha konsantre olacağını, görev alırsa Amrabat’ın kanadının savunma hattına seyirci kalmayacağını, Burak’ın final vuruşlarda daha dikkatli olacağını bekliyorum. Braga taktik anlayışı sahaya çok iyi yansıtan ve makine gibi uygulayan bir ekip. Böylece Galatasaray’ı zorlayacak mutlaka.

Manchester zaferiyle eş değer!
Galatasaray taraftarına da çok iş düşüyor. Mabetlerindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçında onlar da kendilerini gösterecektir elbette. Tribün şovları, tezahüratlarıyla Ali Sami Yen’den sonra Avrupa’nın yeni cehenneminin TT Arena olduğunu kanıtlamalılar. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadan, son düdüğe kadar sonuç ne olursa olsun desteği bırakmadan. Hem taraftar, hem de oyuncular şunu bilsinler ki bu akşam keklik çantaya ancak 3 puan alınırsa girer! Ve Braga’yı yenmek inanın stratejik açıdan M.United’ı yenmekle eş değer.
 


CABBAR

CABBAR

Üye
Hadi be aslanlar alın şu maçı
 
jackalmami

jackalmami

Üye
Ekmek arası :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt