Eduardo'dan Braga yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Eduardo'dan Braga yorumu


İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Eduardo, Lig Tv'ye Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Braga'yla ilgili önemli tüyolar verdi.

Braga'nın altyapısından yetişen ve 10 yıl bu ekibin formasını giyen 30 yaşındaki file bekçisi, "Galatasarayiyi oyunculardan kurulu müthiş bir takım. Braga'da futbolum şekillendi ve orada büyüdüm. Onlar da çok iyi ve organize bir ekip. Galatasaray çok zorlu bir takımla karşılaşacak. Braga 2 sezon önce Avrupa Ligi'nde final oynadı. Artık Avrupa'da çok deneyimliler. Braga için çok sert bir maç olacak ama aynı durum Galatasaray için de geçerli" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı takıma övgüler yağdıran Eduardo, "Galatasaray'da fark yaratacak çok sayıda oyuncu var. Çok güçlü bir takım. Özellikle ilk düdükten itibaren Braga'nın çok konsantre olması gereken bir rakip." açıklamasında bulundu.

SAKATLIKLAR VE İSTANBUL...

Geçen sezon yaşadığı sakatlıkların çok üzücü olduğunu söyleyen Eduardo, kendisini göstermek için İBB'ye geldiğini ve Carlos Carvalhal'ın etkisinden bahsetti.

İstanbul hakkında da konuşan deneyimli kaleci, "İnanılmaz bir şehir. Mükemmel yerler gördüm ama trafikte çok zaman harcıyorsunuz. Çok güzel insanlar var. Burada çok mutluyum. Burada birçok arkadaşım var. Onlara gelmeden önce sorular sordum. Ligin çok kaliteli olduğunu söylediler. Portekiz Milli Takımı'ndan arkadaşlarımla görüşüyorum. Quaresma, Almeida ve Fernandes benim için şanstı" dedi.

BRAGA MAÇI NE ZAMAN?

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Orduspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, 2 Ekim'de Türk Telekom Arena'da Braga'yı ağırlayacak.

Galatasaray ilk maçında Manchester United'a 1-0 mağlup olurken, Braga ise sahasında Cluj'a 2-0 kaybetmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt