bozulurmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
bozulurmu
arkadaşlar telefonum var markası sony xperia tipo
sony bölümüne taşımayın lütfen alakası yok
sizce bozulurmu cyanogenmod kuracagımda boot kilidi açılıyor ondada imei ye kaydedildiği için garanti gidiyor
sizce telefon 1.5 yıl bozulurmu ?
ek olarak 2 sene önce samsung star kullanıyordum 5-6 kere düşürdüm 1 kere garantiye gönderdim oda fw kurdurmak içindi

yorumunuz nedir sorunlu bir model değil sizce Düşürmessem bozulurmu ? birde sony yani bu ve arc s gibi kronik sorunu yok (kasa çatlaması)
yorumunuzu bekliyorum

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Eger Telefonu Kaba Kullanmazsan Bozulmaz Bence .. Ama Elektronik Alet Sonuctaa .. Guven Olmaz ..

• Beğen
Tepkiler: ugur1000
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
hmm
düşününcede şu var 2 yıl telefonu köle gibi kullanayımmı oluyor hani custum rom kurunca rahatlıyor ya insan o nedenle
kurucam ya artık kurcam bu sony kolay bozulmaz heralde :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Valla Oyle Deme .. Nokia Saglamlik Konusunda 1 Numaradir Derler .. Ama Dunen Kardesimin L800 Model Telefonunun Birden Sebekesi Gitti, Gelmedide .. Servise Postaladik =]
Yani Sony Ne Kadar Saglam Yaparsa Yapsin .. Elektronik Alet Sonucta .. =]
Tabii Yinede Sen Bilirsin .. Benimki Sadece Fikir :oke:

• Beğen

Samet.25

kardes her telefon bozulur duruma gore ozellikle bu akilli telefonlar.
bendede 5830i var sifir alindi garantili filan attim root u yuklesim romu sanada tavsiye ederim imei ha ne olur ne olmaz diye imei ni filan yedekle bide orjinal telefon.romunu bul pc de dursun bisey olursa pc yuklersin imei yedekleme icin ben galaxy toolbox kullandim seninki farkli olabilir

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
imei yedekleme farketmez bu telefonun kilidini açarken siteye mecburen imei yazıyorsun :( o da kayda geçiyor

- - - Eklendi - - -

tmm beyler kararlaştırdım kurucam ! geri dönmek yok indirdim artık cwm den yedekliyorum
bişe olutsa geri yüklerim zaten bozulmazda kılıfla falan kullanıyorum düşünce bişi olmaz ekranada bastırmıcam konu kitlene bilir

ayrıca burda sony konuşuyoruz şu an :D nokiaya kötü demedim aa :D

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bence bozulmaz

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Bozulur Diyorum =P

• Beğen
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
artk çok geç 3 saat once kurdum :) özgürlük varmış tel çok hızlandı + bana 300 mb ram kalıyo süpr lan iyiki kurmuşum bu cm 10 u tabii stok uda yedekledim :)

- - - Eklendi - - -

yalnız gapps ı kurunca klavye ve walkmanın görselleştiricisi kafayı yedi :D

- - - Eklendi - - -

ama gerçekten hızlı titanium ile programlarımı geri yüklerken oyun bile kasmıyor kurunca antutu yapıcam

restmod

restmod

Üye
Hayirli olsun:)

• Beğen
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
sağol uçuyorum şu an ama bataryada artıs göremedim galiba doldurmadığımdan dolayıdır

- - - Eklendi - - -

müziğide süper baslar falan çok güzel ama kronik sorunu varmış dokunmatikte köşede oluşan bende yok ama onun çözümü varmış galiba kalibrasyon oluyormuş

sıra 10.1 de onu bekliyorum xperia s e falan fxp 206 çıktı

- - - Eklendi - - -

kardes her telefon bozulur duruma gore ozellikle bu akilli telefonlar.
bendede 5830i var sifir alindi garantili filan attim root u yuklesim romu sanada tavsiye ederim imei ha ne olur ne olmaz diye imei ni filan yedekle bide orjinal telefon.romunu bul pc de dursun bisey olursa pc yuklersin imei yedekleme icin ben galaxy toolbox kullandim seninki farkli olabilir

rom bulmadım kı orjınalı ? cwm ile yedekledim /data bile duruyor kernel falan

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bozulacak Bak, Goreceksiin =P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...