Arkadaşlar bu çok basit ilk önce bir lehim havyasına ihtiyaç var kalem uçlu olursa ii olur adi yada kaliteli olabilir farketmez bu seçim size kalmış.mausu sökün tornavida ile muhtemelen yıldız tornavida olumlu olucaktır genelde mause vidaları yıldızdır sonra 2 bacaklı bir ufak siyah tüp şeklinde diot olucak yada direnç o direncin volt numarasına bakın örnek genelde 10 v voltur bunu lehim havyası ile omataryelden sökmemiz gerekiyor lehim havyası ile yanlız dikkat edicez lehimi başka kanallara deydirmeyeceğiz tamam sonra bu diottan aynı voltaşlısını eloktronic mağzalarında satın alıp burya takacağız leğimliyeceğiz burda dikkat edilecek konu sökerken diotu dikkat etmek nasıl söktüğünüze dikkat edin yani +ve - kutubu karıştırmayın yönünü unutmayalım ok şuna inanın yenisini almaya gerek yoktur ben bu şekilde bütün mauslarımı yapıyorum bu işe yıllar önce başlamıştım yanlış anlamayın eloktronic birazda beceridir ok ve kablolu mauslar daha iydir kısacası sonra mausu tekrar geri vidalayın kapatımn ve pcnize takın işlem bukadar SAYGILARIMLA RESİM ATICAM AMA TMASINI BİLMİYORUM?

sorularınız için yardımlarımı sirgemem bilginize
[email protected]
--------------- Ekleme ---------------
Bu olay diotun bitmesidir bu pile benzer yani nasıl anlatim yani bir ril zalınca enerji az olurya bu da öle bir hadie yani mausdaki ışık takılması vs ışık yanıp mause karakteri hareket etmiyorsa sebeb budur tozlanma temizlik etken değildir yanlış anlamayın ok hatam varsa özür dilerm ama sebe için çabalıyorum ve sorunlar için bilginize paylaşım her zamangüzeldir saygılarımla
Arkadaşlar yanıtımı inceleyin ve dediğim diot can çatlasın 1 ytl bilemedin 1. 50 ytlir.
SLMLR burak kardeş hitabım yanlışsa özür dilerim bu güzel bi problemdir cevabı şu swich düğmen arızalıdır.Sende suç yoktur hatalı mause olabilir yada sert kullanımdan swich düğmesi kırılır yani 4 tırnaklıdır bacaklıdır bu küçük düğmeler ve bir tırnağı kırıldıysa şayet bu düğme çalışmaz sonuç olarak bu swich düğme alınacak ve sol tarafa lehimle yenisi takılacaktır başka çare yoktur ok buda maliyeti 2 ytlyi geçmez Yda eski bir küçük radyo varsa şayet elinde onlarda genelde swich düğmesi bulunur oradan söküp mause takıcaksın tamam
Şu sıralar bozuk clavyeler üzerinde çalışıyorum bakalım paylaşımlarımı ileriki zamanlarda aktarırım UUTMAYALIM BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİRRRR
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BAK BU RESİMDEKİ orada göreceksin eğer diotu bilmiyorsan şayet küçük 2 bacaklı siyah renk resimde görüceksin o sökülecek ve yenisini takıcakın ve GÜLE GÜLE KULLANICAKSIN YENİ GİBİ OLUCAK FARK YOKKKKKKKKK