Böyle şerrrrrrefffsizlik olur mu ya...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Böyle şerrrrrrefffsizlik olur mu ya...
Chona Arkadaşımızın Uyarısı Dikkate Alınarak, Resimin Orjinalliği Doğrulanamadığı Için Kaldırılmıştır.!!!

paratoner

Üye
Amerikalaları Sevmiyodm Bunu Gördüm Ultra Sevmiyorum Artık :sinir

Quattro

Quattro

Üye
Arkadaşım resimler gözükmüyor....

omayra

Üye
İnanamıyorum.. Cidden bu kadar man kafa olunabilir mi yahu?!!

SALVADORE

SALVADORE

Üye
kendi sonlarını hazırlıyorlar :sinir :sinir

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
En iyi amerikalı ÖLÜ olanıdır!!!!aslında burada amerika ile ilgili belgesel niteliğinde şerefsizlik yazardım ama değmez bu adi insanları konuşmaya.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

Exalans

Exalans

Üye
değerlendirme yaptım

8KoBe8

Üye
bu resmin photoshop olduğunu hatırlıyorum...

karides

Üye
    Konu Sahibi
bu resmin photoshop olduğunu hatırlıyorum...

Bu resmin doğruluğunu bizzat kendim görmediğim için, ispatlayamam. Ama photoshoptan profesyonel derecede anlayan arkadaşlar iyi bilirler ki, o el yazısını uydurabilmek hemen hemen imkansız. Tartışmalı olan kısım yazı değil de resmin bir bölümü olsa idi, size katılırdım. Ama istediğiniz fotoğrufçıya da sorabilirsiniz, o yazıyı birebir uydurmak imkansızdır.

delimakina

Üye
kimin ne düşündüğü önemsiz ne hangi dersi verirlerse versinler hiç umrumda değil olmadılar zaten bu salak insanlar

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
ulan Islama kurban olur siz be!!!!

perfectlover

Üye
Amerika işte, anlatmaya gerek yok. Resmin gerçek olup olmadığı önemli değil. Bizzat Amerikan Savunma Bakanı (eski ) Cheney'in ağzından çıkan sözler de mi photoshop? Amerika'da bu görüşün artık kanıksandığı, İslam ile terörizmin eşdeğer tutulduğu ifadelerin dile getirildiği de mi gerçek dışı? Bunları Amerikan devlet adamları söylerken okullarında farklı birşey beklenemez zaten. Kendi kendilerine terörist yarattılar ve o bumerang eninde sonunda onları vurdu. Zaten Saddam'ı da asmışlar, ağlamaları için çok geç artık. Yine aynı şeyler olacak. Iraklılar artık daha hınçlı olarak saldıracaklar ve onlar da "Gördünüz mü bakın, teröristler işte!" diyecekler tüm dünyaya.

Ayberk q7

Ayberk q7

Üye
inanmıyorum yaaaa böle birşeey olabilirmi

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
vay be ne öğretiyolar ......lar

Salihyet

Salihyet

Üye
yha şu konular yine hortlatılmaya başlandı.. :S PS işi olsa bile çok profösyönel, ama o çocuklar tahtayı niye çeksin, yada o öğretmen yabancı birinin yanında o ifadeyi neden tahtaya yazsın ?..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
lütfen böyle şeereefsiiz falan ifadeleri kullanmayalım....

çünkü şeereeffsiiz kelimesi insanlara söylenebilir...

bunlar insan değil yaratık...

paradox1026

paradox1026

Üye
bu resim şaibe nedenmi mail gruplarında dolaşıyor:D genelde mail grubunda dolaşan fotoğraflara inanmıyorum ben

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Kendılerını savunmak ıcın boyle Ş.... ilklerle cocukları aldatıyorlar tahtanın sag kısmındakı yazı(Amerika neden hata yapmaz ıse tamamen uydurmaca) guya ıyı ınsanlarmıs :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt