Faturalı Böyle Sahte Karlık Olmaz

Sponsorlu Bağlantılar

kartal835

kartal835

Üye
Arkadaslar verı ucretlendırme gıbı seyler var 28 lırak tarıfa 5 ay sonra 35 olur Bal paketi alın 30tl faturasız yada 20tl

sonbela

sonbela

Üye
iki sene oldu faturalı avea kullanıyorum bıktırdı resmen tfn kullanmaktan sogudum . . Bal paket fln filan yok 28 tl yok 35 tl aylık fatura su an 2 gb internet 300 hy dakkika 3000 avea ici 5000 hy smsım war hattı aldgmdan bugune sadce ilk ay dedikleri fatura gldi smdi 120 nin altında gelmıyo . .

kartal835

kartal835

Üye
Her hatta Devletten vergi kesiyorlar !

Tmobile

Tmobile

Üye
platinum 8080 tarifesi kadar öldüren tarife yoktur... ne internet ne sms var :D.

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
BEN İSTEDİĞİMİ EN SONUNDA SÖKE SÖKE ALDIM ŞİMDİ 20 TL YE 500 DK + 5000 SMS + 2 GB İNTERNET KULLANIYORUM

iOSunEzgisi

iOSunEzgisi

Üye
Sözleşmenin altındaki ufacık tefecik yazıların hilesi işte biz buna göz yanılması diyoruz ,illüzyon :D Devlete ait vergileri tarifeye dahil ettikleri halde özel vergiler de var ya da şöyle söyleyeyim , sonradan özelleştirilen vergi daireleri vs işte karışık orası , onlardan ötürü yükseliyor. Bir de ben geçen ayki faturamda farkettim , kendi sınırsız internet pakedimin yanında ekstra 100 mb internet pakedi eklenmiş , itiraz ettim bakalım göreceğiz :)

selmangulec

selmangulec

Üye
Bende aynı yaşadığım sorunlardan dolayı hattımı iptal ettirmek istedim. 1 yılı geçmediği için müşteri hizmetleri yetkilisi 32 tl vergi yansıyacağını söyledi. son faturam 71.43 tl geldi. Müşteri hizmetleri hattı kapanmayabileceğini istersem kontörlü olacağını söylediler ve kabul ettim. Hattım faturasız oldu.Bu tutarı ödedim ancak online işlemlere giriyorum. Hattım kontörlü olunca fatura detaylarına ulaşamıyorum. Son faturamda e-mail adresime gelmedi. Bu faturayı nasıl edinebilirim. e fatura olmasın rağmen gelmedi. Faturaya ne yansıtıldığını ve detayını incelemem için faturaya ulaşmam gerekiyor. Böyle duruma düşen var mı? Sizce nasıl ulaşabilirim. Müşteri hizmetlerine mi ulaşmalıyım.

saygılar..
selman güleç
konya

Üst Alt