Böyle Rezillik Görülmedi..( Estağfirullah )

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ensest vak'alar Türkiye'de çok yaygındır arkadaşlar, hatta bu konuda Avrupa'dan önde olduğumuzu söyleyebilirim sizlere.
Ancak bir fark var ki bizde ortaya çıkmaz kolay kolay. Bu da adalet mekanizmasının yetersizliği ve bilinç eksikliğinin bir sonucu.

Google'ye ensest yazın ve dolaşın bakalım neler göreeksiniz.
Çok acı ama ne yazık bu yüzden mağdur olanların sayısı o kadar fazla ki.
Bir dava hatırlıyorum böyle, kız babasının video ve ses kayıtlarını çekmiş ve delil olarak sunmuştu. Baba yapma ne olur diye ağlayışını hatırlıyorum...
Ortaya çıksa bir dert çıkmasa bir dert diye düşünmüştüm.
Bir baba bir anne bunu nasıl yapabilir aklım almıyor.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
evet türkiyedede cok var en basit örnegi teyze cocuklarida enests ilşkidir

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ensest vak'alar Türkiye'de çok yaygındır arkadaşlar, hatta bu konuda Avrupa'dan önde olduğumuzu söyleyebilirim sizlere.
Ancak bir fark var ki bizde ortaya çıkmaz kolay kolay. Bu da adalet mekanizmasının yetersizliği ve bilinç eksikliğinin bir sonucu.

Google'ye ensest yazın ve dolaşın bakalım neler göreeksiniz.
Çok acı ama ne yazık bu yüzden mağdur olanların sayısı o kadar fazla ki.
Bir dava hatırlıyorum böyle, kız babasının video ve ses kayıtlarını çekmiş ve delil olarak sunmuştu. Baba yapma ne olur diye ağlayışını hatırlıyorum...
Ortaya çıksa bir dert çıkmasa bir dert diye düşünmüştüm.
Bir baba bir anne bunu nasıl yapabilir aklım almıyor.

Ata kardeşim dediklerine katılmamak elde değil. Evet ülkemizde de yaygın. Fakat baskıcı ve tutucu yaşayış şekli, mağduru hakkını aramaya bile izin vermiyor. Bu yüzdendir ki ülkemizde pek duyulmuyor. Fakat Google listesindeki hikaye sitelerinden bahsediyorsan işte onların %99'unun hayal ürünü olduğunu söylerim.. Onlar sadece aciz insanların reel hayatta dışa vuramadıkları ilkel arzuları sanal aleme taşımasıdır.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ata kardeşim dediklerine katılmamak elde değil. Evet ülkemizde de yaygın. Fakat baskıcı ve tutucu yaşayış şekli, mağduru hakkını aramaya bile izin vermiyor. Bu yüzdendir ki ülkemizde pek duyulmuyor. Fakat Google listesindeki hikaye sitelerinden bahsediyorsan işte onların %99'unun hayal ürünü olduğunu söylerim.. Onlar sadece aciz insanların reel hayatta dışa vuramadıkları ilkel arzuları sanal aleme taşımasıdır.

İkiniz de Çok haklısınız..Türkiye ne kadar eğitimde ilerleme katederse , bu tür şeylerin ortaya çıkması buna paralel olarak artacaktır,Zira bunun Olmadığını savunan bazı kişiler, bunları yapanların ağzından duyunca " Gözleri faltaşı gibi "açılacak ve gerçek durumun gizliliğinin o zaman farkına varacaklar..

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
şu igrenç şeyleri paylaşmayın arkadaşlar bıktık artık bunlardan...:@

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Hiç şaşırmadım bu kadar olayLardan sonra.

bırakın aLmanyayı Türkiyede biLe var böyLe ensest iLişkiLer.
Ben Baba oğuL iLişkisi biLe duymuştum tövbe tövbe...

Salihyet

Salihyet

Üye
Bunlarla nereye kadar yaşanır acaba :')

Odysseus

Odysseus

Üye
Avrupaymış Medeniyetmiş :birak: :sahan2: :sahan: Şahan En güzel cevabı verir.

CrazyqiRlAL�ynA

CrazyqiRlAL�ynA

Üye
RéziLLiğin DaniSkası ßéa :sahan2::sahan2:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Çüş ulan hayvan herifler bide öz annesine aşık olmuş şerefsize bak

futbol123

futbol123

Üye
tövbe tövbe

mekanik

Üye
batıda enses almış başını gidiyo... ağlancak durum...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Medeniyet mi deniyor yoksa başka birşey mi tartışılır ...

buse1050

Üye
:off::off:böyle şerefsizlik görülmedi

Revengeful

Emekli Yönetici
töbe töbe

mafia888

mafia888

Üye
Allah öyle bir düzen kurmuş ki burada anlatılanı köpekler bile yapamazken insanların yapması dehşet verici

Takipçi Satın Al

Üst Alt