Böyle Rezillik Gördünüzmü!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Rezillik Gördünüzmü!?
eminim daha önce bir çoğunuz bunu duydunuz veya izlediniz.
ama bilmeyenler arkadaşların öğrenmesi bilen arkadaşların da bunları tekrar lanetlemesi için bu topic i açıyorum

yazıklar olsun böyle milletvekilllerine, yazıklar olsun böyle belediye başkanlığına....:sinir:vur

[yt]O7IFe1cF2-Q[/yt]

ewt ewt bunlar milletvekili!!!! :off:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Selman abi anlamadım ne war videoda. :(

POWER

POWER

Üye
daha kadın mikrofonu nasıl kullanacak bilmiyor telefon zannediyor herhalde...Rezalet...

irun

irun

Üye
rezillik yada lanet edilecek falan bi durum yok abartmayalım. heyecanlanmış olabilir, bilmiyorda olabilir. ne var ki bunda..
nerde çekildiği bile belli değil, belki bir düğün, belki bir eğlence.. milletvekili yada belediye başkanı olduğu kanısına nereden varıldı anlamadım..
ayrıca insanların bilgisizliğiyle alay etmekde hiç hoş değil..

NOT: BU YORUM KONU DÜZELTİLMEDEN ÖNCEKİ VİDEO (düğünde mikrofonu düzgün tutamayan kadın videosu) İÇİN YAPILMIŞTIR.

o videonun yer aldığı yeni konu : http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=38336

mAd_girL

mAd_girL

Üye
kesinlikle katılıyorum iruna yani izlemedim ama yorumlaırnızdan hareketle cevap yazıyorum mikrofon tutamamakta ne var ki *-)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pardon yanlış link koymuşum
kusura bakmayın şimdi düzelttim.... :(

tekrar özür dilerim... çok sinirliydim bunu koyarken de...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tamam yaw yine şu İstiklal Marşı videosu. Amcamlar tam makara :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yaw yine şu İstiklal Marşı videosu. Amcamlar tam makara :)

ewt daha önce yayınlanmış olabilir emin deilim ama bence makara deil ahmet
bu bizim insanımızın ayıbıdır. bence bu ağlanacak halimizdir....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Abi sürekli mi ağlayacaz napalım 2 sene önce oldu bu olay. Ben gayet akıllandım son 5 sene de gördüklerimle. Eğer herkes öyleyse sorun yok zaten 20 gün sonra.. ;)

POWER

POWER

Üye
Arkadaşlar bi kere irun sana katılmıyorum milletvekili olan birinin mikrofon tutmayı bilememesi bence cok vahim bi durumdur 30 bin mi 40 binmi bilmiyorum ama o kadar oy alıp o kadarkişiyi temsil edecek bir kişinin genel kültürü çok ii olmalıdır ksura bakmayın.Ayrıca yenilenmiş olarakta baktım yine aynı şeyi diyorum REZALET...

POWER

POWER

Üye
Mad girl izle öle yorum yap bikere tamam video yanlıştı ama sıradan bir insanın mikrofonu tutamaması kabul edilebilecek bişeydir ama bir milletvekili/belediye başkanı gibi bir makama sahip bir kişi daha mikrofon kullanmayı dahi bilmiyorsa daha çok şey bilmiyor demektir böle bir insanın o makama yakışabileceğini sanmıyorum.Ha şuda bir gerçek ki mikrofonu çok ii tutabilen çok ii konuşabilen ama sadece konuşabilen çok milletvekili war...Hatta daha üst makamlarda bile war isim wermeye gerek yok ama vanın dediği gibi az kaldı sadece 22 gün...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bi kere irun sana katılmıyorum milletvekili olan birinin mikrofon tutmayı bilememesi bence cok vahim bi durumdur 30 bin mi 40 binmi bilmiyorum ama o kadar oy alıp o kadarkişiyi temsil edecek bir kişinin genel kültürü çok ii olmalıdır ksura bakmayın.Ayrıca yenilenmiş olarakta baktım yine aynı şeyi diyorum REZALET...

Ben seçmedim zamanında çok rahat eleştiririm. Bunları seçenlerin ibretle izlemesi lazım. :)

POWER

POWER

Üye
van kesinlikle katılıyorum izlemeleri lazım...

Exalans

Exalans

Üye
kimseye suç bulmayalaım kravat takıp masa başına gelene kadar kulakları çekilmeliydi

POWER

POWER

Üye
Exalans biz zaten onu diyorduk bunu daha önce düşünmeliydik...Ama diyoruz ya 22 gün kaldı temizlik wakti...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ayyy power ne cok konuşuyosun demiyorum ama sen anla izlemiyorum yorum yapıoyrum oldu mu ben nerden bileyim yanlış link koydugunu ? allah allahhh o milletvekilinide halk seciyo bana ne diyosun ya da bize ne diyosun gerci şöyle bişeyde var mikrofon tutmayı bilip adam olamamış milletvekilindense tutamamayanı tercih ederim ayrıca bi mikrofonla iş olmuyo..aaa

irun

irun

Üye
Milletvekili olan birinin mikrofon tutmasını bilmemesi tabiki ayıp ve kabuledilemez..

Ama o videodaki kadın millet vekili falan değildi.. CoMPuTeRoRiST yanlış video ekledim dedi zaten..
Kadın gariban bi kadıncağız, stüdyodamı büyümüş, bilmez bilmez kimene.. anlamıyomusunuz anlamakmı istemiyosunuz..:dry:

POWER

POWER

Üye
Mad girl izle öle yorum yap bikere tamam video yanlıştı ama sıradan bir insanın mikrofonu tutamaması kabul edilebilecek bişeydir ama bir milletvekili/belediye başkanı gibi bir makama sahip bir kişi daha mikrofon kullanmayı dahi bilmiyorsa daha çok şey bilmiyor demektir böle bir insanın o makama yakışabileceğini sanmıyorum.Ha şuda bir gerçek ki mikrofonu çok ii tutabilen çok ii konuşabilen ama sadece konuşabilen çok milletvekili war...Hatta daha üst makamlarda bile war isim wermeye gerek yok ama vanın dediği gibi az kaldı sadece 22 gün...
Mad ve irun siz bu mesajı okumadınız mı?

mAd_girL

mAd_girL

Üye
o mesajı okudugum için yorum yaptım zaten sen ykardakileri okumamışsın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt