boyle replica mi olur !

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
boyle replica mi olur !
Beyler biliyorum replicalarin elinde patlama olanagi var patlamasa bile yuksek sar degerinden dolayi sagliga zararli ama boyle replica olurmu ya bu bildigin orjinal oyun performansini felan videoda gozukmuyor ama uzaktan elle kontrol felan ekran kalitesi super gozukuyor adam kandirmiyodur herhalde orjinal cihaza cok benziyor aranizda boyle replica goren veya satan varsa alicisiyim haberiniz olsun buyrun videosu mobildeyim linki koyuyorum direk kusura bakmayin https://www.youtube.com/watch?v=y4qw68rGc8g&feature=youtube_gdata_player

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence replica değil bu. Bildiğin orjinal s4

Megandroid

Megandroid

Üye
Bence replica değil bu. Bildiğin orjinal s4

Replica. Orjinal olmadigi ekran kapaliyken belli oluyor. Fakat nasil yapmislarsa birebir orjinal s4 rom kurmuslar. Fakat bu replicalarin fiyati 700 TL. Onun yerine git baska telefon al :)

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
500 civarlarina bulunmazmi acaba bence normal seviyede bi s4 kullanicisi bile anlayamaz bunun replica oldugunu ancak profosyoneller anlar islemcisinden felan oek umudum yok kotudur buyuk ihtimal ama baya iyi biseye benziyor flip cover felan dehset olmus replica dedigin boyle olur iste :D bundan bulmam lazim ama tas catlasa 600 tl verebilirim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardes su replıkaya bak yalnız ogun celebı yle gorus oyle al muhteşem yapmıslar alırsan deneyımlerını bana da pm atarsan cok makbule geçer

- - - Eklendi - - -

https://m.facebook.com/birebir.urunler.5?refid=12

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
mvrucu123 cok tesekkur ederim tam istedigim diyat oncelikle bulundugum yerde elden almak icin ariycan o cihazi burda sozum gecer en azindan telefona bisey olursa al su telefonu diyebilirim burda bulamassamda istanbula yonelcem netten almak istemiyorum

- - - Eklendi - - -

yarin plastik orjinal galaxy s4 kilifi alcam bir adet telefoncularivdolascm replik s4 lere bakcam ilk olarak aldigim kilifin uyup oluymadigina bakcam birebir olasi acosindan daha sonra ekran ozellik kalite ve kutusuna bakcam bazivreplicalar bizim acimizdan iyi ama kullanicilar acisindan kotu ortalama bi kullanici o replicalarla orjinal s4 arasindaki farki asl anlayamaz bu olaydan dolandiricilik yapan coktur bu cihazlar yuzunden

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bildirim ekranindan farkettim orjinal olmadigini. iyi yapmislar ama uygulamaya girerken kasarak giriyo daha duzgun bi cihaz alabilirsin bence. videoya yorum felan yapsaydin paylasan kisi satiyodur yada satan kisiyle iletisime gecmene yardimci olur belki

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
bulundugum yere bakcam ilk dahavdetayli incelemek acisindan gerekirse orjinal s4 uvolan bi arkadasla gidip bakarim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
mvrucu123 cok tesekkur ederim tam istedigim diyat oncelikle bulundugum yerde elden almak icin ariycan o cihazi burda sozum gecer en azindan telefona bisey olursa al su telefonu diyebilirim burda bulamassamda istanbula yonelcem netten almak istemiyorum

- - - Eklendi - - -

yarin plastik orjinal galaxy s4 kilifi alcam bir adet telefoncularivdolascm replik s4 lere bakcam ilk olarak aldigim kilifin uyup oluymadigina bakcam birebir olasi acosindan daha sonra ekran ozellik kalite ve kutusuna bakcam bazivreplicalar bizim acimizdan iyi ama kullanicilar acisindan kotu ortalama bi kullanici o replicalarla orjinal s4 arasindaki farki asl anlayamaz bu olaydan dolandiricilik yapan coktur bu cihazlar yuzunden

Kardeş madem ıstanbul dan alabılırsın benım dedıgım yer de ıstanbul da bence adam la bı konuş

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Oke konuscam yalovada bulamazsam yalovada varsa bosuna ferbot parasi vermiyim :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
tabiki aycay bildiririm sana telefonda ne gibi degisikler var mesala 2 ay icinde asiri derecede yavaslama felan olur demisler aslinda 500 de cok para General mobile discovery var 600 e kafam karisik gmd en azindan ust duzey performansta ve hd ekrani var

waycell

waycell

Üye
salla gitsin

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
eger dıscovery bulamazsan burda adıyamanda var gelebılırsen sana yardımcı olurum

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Oke eyvallah discovery alirim buyuk ihtimalle yada galaxy s le idare edip para biriktirip s4 felan alirim

erhank98

erhank98

Üye
yanlız ekran yansımasına dikkat edin adam videoyu s3 le çekiyo :hmmm

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
oda replica olmasın :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
alıpta başına bela alma