Böyle Kaç Gün Daha Sürer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Kaç Gün Daha Sürer
Merhaba arakdaşlar C6-01 almayı düşünüyorum fakat şuan para konusunda biraz sıkışık durumdayım eylül ayında alacağım Allah nasip ederse eylül ayına kadar 599 tl fiyatı artar mı sizce yorumlarınızı bekliyorum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bence git androidli telefon al :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
bence git androidli telefon al :oke:

Nokia alacam bilmiyorum isterse işletim sistemi bakımından kötü olsun belki android daha iyi olabilir ama bana göre Nokia bir başka :oke:

----------Eklendi @ 22:37:42 ---------- Yazıldı @ 22:37:07 ----------

Adam simdi bile sıkısık para konusunda.Gidip gio mu alsın o fiyata.
Fiyatı artmaz arkadasım için rahat olsun.Düser bile ama artmaz korkma
:oke:
teşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
Güzel Seçim :oke:

den1905

den1905

Üye
Nokia doğru tercih:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Fiyatı artık çıkmaz o kampanya falan değil bildiğin kalıcı bir fiyat yani için rahat olsun.

61semih

61semih

Üye
dıyatı cıkmaz aksıne duser

__xXx__

__xXx__

Üye
aynen kardeşim onun fiyatı daha kolay kolay artmaz ve doğru tercih yapmışsın o telefon gerçekten çok iyi aklını sakın android ile bozma

• Beğen
Tepkiler: u_cosar
fireman87

fireman87

Üye
Fiyatını arttıramazlar artık korkmana gerek yok hatta düşer yakın bi zamanda.. Bu telefonların elden çıkması gerek :pro:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Nokıa doğru tercih olabilirde:oke:
Artık devir değişiyor android yayılıyor symbian bitiyor:naughty:
Anlayın şunu android almak daha mantıklı:oke:

technoshark

technoshark

Üye
Açıkcası fiyatlarının dahada düşeceğini düşünüyorum çünkü her geçen gün daha çok ürün çıkmaya başladı , tabiki revaşta olanlar genelde androidli ürünler olduğu için senin alacağın telefonun fiyatı otomatik olarak düşecektir diye düşünüyorum... lakin bence sen o telefondan vazgeçip android işletim sistemli telefon almanda fayda olacağını düşünüyorum... gio ,HTC, LG optimus me tercih sebebin olabilir :oke: Benden sana tavsiye :)

Ocean258

Ocean258

Üye
vazgeç bence nokia'dan hıc gerek yok symbiana okadar para vermene.. bencede Android'li bi telefon almaya bak.. pişman olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt