Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle Kaç Gün Daha Sürer
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar
Üye
Konu Sahibi
Böyle Kaç Gün Daha Sürer
Merhaba arakdaşlar C6-01 almayı düşünüyorum fakat şuan para konusunda biraz sıkışık durumdayım eylül ayında alacağım Allah nasip ederse eylül ayına kadar 599 tl fiyatı artar mı sizce yorumlarınızı bekliyorum
Fiyatı artık çıkmaz o kampanya falan değil bildiğin kalıcı bir fiyat yani için rahat olsun.
61semih
Üye
dıyatı cıkmaz aksıne duser
__xXx__
Üye
aynen kardeşim onun fiyatı daha kolay kolay artmaz ve doğru tercih yapmışsın o telefon gerçekten çok iyi aklını sakın android ile bozma
fireman87
Üye
Fiyatını arttıramazlar artık korkmana gerek yok hatta düşer yakın bi zamanda.. Bu telefonların elden çıkması gerek
cCc Maxcı cCc
Üye
Nokıa doğru tercih olabilirde
Artık devir değişiyor android yayılıyor symbian bitiyor
Anlayın şunu android almak daha mantıklı
technoshark
Üye
Açıkcası fiyatlarının dahada düşeceğini düşünüyorum çünkü her geçen gün daha çok ürün çıkmaya başladı , tabiki revaşta olanlar genelde androidli ürünler olduğu için senin alacağın telefonun fiyatı otomatik olarak düşecektir diye düşünüyorum... lakin bence sen o telefondan vazgeçip android işletim sistemli telefon almanda fayda olacağını düşünüyorum... gio ,HTC, LG optimus me tercih sebebin olabilir Benden sana tavsiye
Ocean258
Üye
vazgeç bence nokia'dan hıc gerek yok symbiana okadar para vermene.. bencede Android'li bi telefon almaya bak.. pişman olursun