Böyle düzensizlik görülmedi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Vah vah vah :)

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
dusuncelerınızmı sıg yoksa dalgamı gecıyorsunuz.arkadsım kartları fenerbahce spor kulubu basmıyor ıhaleye gıren ve ıhaleyı kazanan basım sırketı kazanıyo ve o kartlarrdakı manyetık alan dan meydana gelen problemler fenerbahce spor kulubunun degıl o sırketın hatasıdır.fener bahce spor kulubunun gorewı sahaya cıkıp top oynamaktır teknık ıslerle ugrasmak degıl sımdı yıne anlamıcaksınız soyle bır ornek vereyım formaları fb spor kulubu sukru saracoglundakı dıkım atolyesındemı basıyo? tabıkı hayır sponsor fırma kendı fabrıksında bu kart olayıda aynen boyle bu arada bu acıklamayıda tartısalım dıye degıl konuya acıklık gelsın dıye yaptım polıs konusunda anlatıldıgı kadar buyuk bı problem yasattıgını dusunmuyorum cunku bızzat bıldıgım ıcın koltukların hemen onunde bulunmuyo polısler yanı macı degıl enseyı ızledı gıbı bı tabır cok komık kahvede sandelyede degıl acık bı alanda ızlıyorusunuz macı oyle bı durum soz konus degıl polısler keske olmasa maclarda herkes yanyana ızlese ozellıkle derbılerı ama bu nagmumkun

Polisler ne olacak?

zibidi39

zibidi39

Üye
haklısın kardes boyle duzensızlık gorulmedı buyuk rezelat lubun 5. super amator lıge dusurulmesı lazım nedemek sahada polısın bulunması gorulmus seymıdır neyse artık fener bahceyı yıldırım bosna sporla bırlıkte izlerız amator kumede

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardes boyle duzensızlık gorulmedı buyuk rezelat lubun 5. super amator lıge dusurulmesı lazım nedemek sahada polısın bulunması gorulmus seymıdır neyse artık fener bahceyı yıldırım bosna sporla bırlıkte izlerız amator kumede
Allah Allah nereden çıkarttın ki bunu?:)

zibidi39

zibidi39

Üye
cok uzattın cunku konuyu bu sıcakta sana laf yetıstrmek boguyo adamıda sen haklısın deyıp kapamak ıstedım konuyu

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
cok uzattın cunku konuyu bu sıcakta sana laf yetıstrmek boguyo adamıda sen haklısın deyıp kapamak ıstedım konuyu
Bana neden laf yetiştiresin ki?
Banane ne olduysa stad'ta?
Sıcaksa klimayı aç derim ben;)

zibidi39

zibidi39

Üye
tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt