Böyle doğum günü ne görüldü ne duyuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Böyle doğum günü ne görüldü ne duyuldu.

Kiliste 6-7 yaşlarında 2 çocuk, Hacı Cumbüş kavşağında çimlerin üzerinde oturarak doğum günü kutlaması yapmaya başladı. Bir yandan pasta yiyen 2 çocuk bir yandan da pasta üzerindeki mumları kibrit ile yakmak istedi. Bir kutu kibriti bitiren çocukların mumu yakamadığını gören MOBESE merkezindeki polisler, anons ederek polis ekiplerini gönderdiler ve pastanın üzerindeki mumu yakmalarını istediler. Polis memurları, çocukların yanına gelerek pasta üzerindeki mumları yaktıktan sonra doğum günü yapan çocuklar mumu üfleyerek söndürdüler. Birkaç kez mumları üfleyerek söndüren çocukların sevinci görülmeye değerdi. Daha sonra 2 çocuğu yanlarına alan polisler ekip otosu ile çocukları evlerine gönderdiler.
:op:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, PhyscoDevil ve buketcik

buketcik

buketcik

Üye
çok güzel:d:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bende kutlamak isterdim somuru:

MetQ7

MetQ7

Üye
Polislerin yaptıkları da güzel:)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
minnacık elleriyle bir türlü yakamamışlar :tebessüm:

Kral 63

Kral 63

Üye
işte türk çocuğu işte türk polisi gurur duyuyorum türk olduğum için:oke:

• Beğen
Tepkiler: zaza
buketcik

buketcik

Üye
ya yazmayım dedim ama gerçekten çok hoş komik duygu yüklü ne dersen de.çok güzeller.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Yirimm ben sizi :ehe

Polisleride tebrik ederim.Gerçi 5 parmağın 5 i bir değil :D iyiside var kötüsüde ama bunlar iyisi gibi :ehe

canturgay

canturgay

Üye
keşke çakmak alsalarmış yanlarına:) küçükken bahçeye giderdik köyde amcaoğlumla, ateş yakmaya çalışırdık yemek için 1-2 kutu kibrit biter ateşi yakamazdık o geldi aklıma:D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
keşke çakmak alsalarmış yanlarına:) küçükken bahçeye giderdik köyde amcaoğlumla, ateş yakmaya çalışırdık yemek için 1-2 kutu kibrit biter ateşi yakamazdık o geldi aklıma:D
çocuk aklı işte pratik şeyler yapmak gelmiyor aklımıza:d:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
canturgay

canturgay

Üye
çocuk aklı işte pratik şeyler yapmak gelmiyor aklımıza:d:
bizim yardımımızada mobeseden gören polisler değil yan bahçenin sahibi hacı omar dayı koşuyordu , yoksa biz yine yakamıyorduk :ehe

• Beğen
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bizim yardımımızada mobeseden gören polisler değil yan bahçenin sahibi hacı omar dayı koşuyordu , yoksa biz yine yakamıyorduk :ehe
bizi gördüklerindede kovalıyorlardı ama tabi 5 yıl sonra tam tersi oldu:d:

• Beğen
Kral 63

Kral 63

Üye
benimde kötü anılarım oldu polisle:ağlarım:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
süperler ya:)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çocuk olmak varmış dertsiz, tasasız, zahmetsiz, saf, temiz bir hayat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt