MasteLaa Üye aldemirfatih' Alıntı: gerçekten çok güzel çıkmış.. .. Genişletmek için tıkla ... Fatih abim senden de bekliyoruz
aldemirfatih' Alıntı: gerçekten çok güzel çıkmış.. .. Genişletmek için tıkla ... Fatih abim senden de bekliyoruz
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi lolaman' Alıntı: He abi bu arada söylemeyi unuttum ekran görüntüsü yaptım resmi kızmazsın dimi Genişletmek için tıkla ... Sorun değil hatta sevindim ~N.A.W.Y~' Alıntı: Furkan telif hakkını iste Genişletmek için tıkla ... Üzerine kocaman Rambo_FT yazaydım emi kerim336' Alıntı: xperia pro'ylamı çektin?bu arada güzel resim Genişletmek için tıkla ... N8 ile kıyaslama sonucu bir çok kişi olumsuz düşünmeye başlamış olabilir Xperia Pro hakkında ama evet Xperia Pro ile çektim
lolaman' Alıntı: He abi bu arada söylemeyi unuttum ekran görüntüsü yaptım resmi kızmazsın dimi Genişletmek için tıkla ... Sorun değil hatta sevindim ~N.A.W.Y~' Alıntı: Furkan telif hakkını iste Genişletmek için tıkla ... Üzerine kocaman Rambo_FT yazaydım emi kerim336' Alıntı: xperia pro'ylamı çektin?bu arada güzel resim Genişletmek için tıkla ... N8 ile kıyaslama sonucu bir çok kişi olumsuz düşünmeye başlamış olabilir Xperia Pro hakkında ama evet Xperia Pro ile çektim
aldemirfatih Üye MasteLaa' Alıntı: Fatih abim senden de bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... ..inşallah ..şu an telefona program arama ve yükleme işleriyle meşgulüm. fotoğraf çekmeyi severim ben de...ama arkadaş ciddi ciddi yakalamış ortamı..tekrar tebrik ve teşekkür ediyorum..
MasteLaa' Alıntı: Fatih abim senden de bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... ..inşallah ..şu an telefona program arama ve yükleme işleriyle meşgulüm. fotoğraf çekmeyi severim ben de...ama arkadaş ciddi ciddi yakalamış ortamı..tekrar tebrik ve teşekkür ediyorum..
xPaSHax Üye enes-1907' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... pohahahah aynı seyemı takıldık acaba bu arada resım gercekten cok ıyı cıkmıs
enes-1907' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... pohahahah aynı seyemı takıldık acaba bu arada resım gercekten cok ıyı cıkmıs