Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
böyle bişi var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
böyle bişi var mı ?
yeni ipad aldık diyelim hafızası doldu . Fakat oyun kurucam ama yer yok ipad flash bellek baglanabiliyormuş acaba diyorum flash bellege kurulmaz mı oyunlar
enaa_881
Üye
kardes bildigim kadariyla yok
16gb almayi dusunyosan yetmeyebilir bende 32 gb lik var ve su anda 15 gb bos yer kaldi ve yaklasik 4gb kadarini kendi kullaniyo 16gblik alirsan sana 11-12gb lik yer kalir yeter diyosan ok al
cehennet
Üye
Iphone 16 kullaniyorum ipad 16 yeter bana diye dusunuyosan yanilirsin..
Ipad uygulamalari oldukca buyuk..
Ben 64 aldim suanda basim rahat
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
ipad diyosan 16 yetmeyebilir diyonuz yani gençler
- - - Eklendi - - -
16 alsam. Bide flash bellek alsam 32 Gb lık .16 lık olana oyun uygulama kurarım .Flasha film müzik v.s gıbi verılerimi atarım .
Olsun sen eşeği sağlam kazığa bağla 64lük al güzel beyaz bi tane arkadaşlarına hava falan atarsın vodafone merkezinde var bi tane enişte gidiyo bende o gitti bahanesiyle giriyorum oyun oynuyorum ipadde sadece 1 oyuna yetiyo kontör alma süresi ama olsun temple run var onu oynuyorum
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
onlar çok pahalı en uygun fiyatlı Yeni İpad 16 GB WİFİ +4G modeli uygun .32 gb lık fiyatı bulamadım