_GiTaRisT_
Üye
sözümdeki hatayı anladım zaten özrümüde diledim sayıyorumOriginally posted by DeLmIrA@Oct 14 2005, 07:33 PM
arkadaslar yeni kullanıcılara biras daha sakın yaklasın...chat mi yapıos burda irc,ye cevirmeyin falaninsanlarda site hakkında kotu izlenimler birakır hepsi o ;
[post=191097]Quoted post[/post]
kayıt tarihine bak..Originally posted by DeLmIrA@Oct 14 2005, 07:33 PM
arkadaslar yeni kullanıcılara biras daha sakın yaklasın...chat mi yapıos burda irc,ye cevirmeyin falaninsanlarda site hakkında kotu izlenimler birakır hepsi o ;
[post=191097]Quoted post[/post]
ok. agresifliğim için özür ;Originally posted by DeLmIrA@Oct 14 2005, 08:24 PM
slayer kardesim ard arda post atmasından yana degilim bende zaten
ayrıca senden benden eski kullanıcılar var 50 postu olmayan sence onlarmi bilir bu işi bizmi ?
tabiki forum kurallarını okuması gerekir ama chat odasımı burası ırc,ye cevirdiniz falan olmamıs bence daha az agresif bi sekıldede anlatılabılır dimi ;
[post=191186]Quoted post[/post]
Originally posted by Azrailsencer@Oct 14 2005, 08:34 PM
seveceğim biri olursa tüm ömrümü burda geçiririm
[post=191198]Quoted post[/post]
iyi de kardeşim açtığın konu konu mu? dandik bi manzara resmi yapıştırmışsın oraya geyik yapıp duruyosun.her arkadaşım milyon kez o tür resimleri görmüştür.bu siteyi bu kadar hafife almayın ve ucuzlaştırmayın..sen de yaptığın hatanın farkındasın ama gençlik heyacanınla ''yorum da yaparım konu da açarım'' tarzında konuşuyorsun..yapma böyle şeyler.çünkü sonraki uyarılar bu kadar yumuşak olmayabilir. saygılar.......Originally posted by sebofb090@Oct 14 2005, 06:21 PM
tamam slayer yazmam bi daha ya ben mirc olarak ta kullandığım falan yok yorumsuz mu kalayım yazılanlara bu konuyu ben açmadım mı yorumu mu da yaparım arkadaşım
[post=191014]Quoted post[/post]
iyi de kardeşim açtığın konu konu mu? dandik bi manzara resmi yapıştırmışsın oraya geyik yapıp duruyosun.her arkadaşım milyon kez o tür resimleri görmüştür.bu siteyi bu kadar hafife almayın ve ucuzlaştırmayın..sen de yaptığın hatanın farkındasın ama gençlik heyacanınla ''yorum da yaparım konu da açarım'' tarzında konuşuyorsun..yapma böyle şeyler.çünkü sonraki uyarılar bu kadar yumuşak olmayabilir. saygılar.......Originally posted by climax+Oct 15 2005, 11:00 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(climax @ Oct 15 2005, 11:00 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-sebofb090@Oct 14 2005, 06:21 PM
tamam slayer yazmam bi daha ya ben mirc olarak ta kullandığım falan yok yorumsuz mu kalayım yazılanlara bu konuyu ben açmadım mı yorumu mu da yaparım arkadaşım
[post=191014]Quoted post[/post]
1_) evet dedim sonra da ne demişim bak bakalım yeniyse de kuralları okusunda demişimOriginally posted by hüseyin@Oct 14 2005, 10:09 PM
arkadaşlr sebo benm kuzendir bence onada hak vermek lazım...
1_)bi arakadş kayıt tarihine bak falan demiş ama kaydolduğu tarihten daha bikaç güne kadar heç bi mesajı yok bu adamn warsa göster bende bileim onada ben anlattım şöle site böle site faln dedim ikna ettim kuzenimi...
2_)zaten özür dilemişsinz saolun ama bence baştan daha sakin yaklaşmanz gerekirdi..
neyse kuzen hoşgeldin aramıza bundan böle bu tip seyler olmaması dileğiyle
saygılar...
[post=191275]Quoted post[/post]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?