Böyle bir flash disk gördünüzmü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aspava_747

Üye
ya bundan 1-2 yıl önce bi rüya gördümdü.. rüyada bir flash gösteriyolardı bana flash,ın üstündede 3 terabayt yazıyodu bende bakıp bakıp lan bunun neresine 3 terabayt sığdırdılar diye gülüyodum...artık gülemiyom gerçek oluyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet haklısın

doqukans2

doqukans2

Üye
aman be yakında bunlar gibi olur:ehe

Superfan

Superfan

Üye
5TB.lık var.5000 dolar xD

serinaga

serinaga

Üye
Yaw arkadaşlar sormayın gitsin :( Tesadüfen bir telefoncuda vitrini incelerken kingston flash bellek 125 Gbyte yazıyordu, önce şaşkaloz oldum sonra daldım içeri. Hakkaten 125 Gbyte mi dedim, "evet" dedi. Peki kaç para dedim, "En son 70 TL. olur" dedi. Yaw dedim ne gezer buralarda bu dedim, kesin bir bit yeniği vardır dedim, "abi yurt dışında 300 Euro'ya satılıyor" dedi. Kendimle çatıştım, içeridekini inandıramadım veee almadım, bu fiyatı görünce çooooook pişmanım ağalar :ah

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
Yaw arkadaşlar sormayın gitsin :( Tesadüfen bir telefoncuda vitrini incelerken kingston flash bellek 125 Gbyte yazıyordu, önce şaşkaloz oldum sonra daldım içeri. Hakkaten 125 Gbyte mi dedim, "evet" dedi. Peki kaç para dedim, "En son 70 TL. olur" dedi. Yaw dedim ne gezer buralarda bu dedim, kesin bir bit yeniği vardır dedim, "abi yurt dışında 300 Euro'ya satılıyor" dedi. Kendimle çatıştım, içeridekini inandıramadım veee almadım, bu fiyatı görünce çooooook pişmanım ağalar :ah

yahu en iyisini yapmışsın pişman olacak birşey yok şurayı bir oku

http:// forum.donanimhaber.com/ m_40059707/tm.htm

Superfan

Superfan

Üye

64 GB bile dünya kadar para istiyor.

böyle bir şey olabilir.Dolandırıcılık felan

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
adamlar yapıyor :D ama kalitesi nasıldır merak ettim dogrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...