Boycott İsrael

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Boycott İsrael
BOYCOTT ISRAEL
EY MÜSLÜMAN...!​
değerini bil...kendini küçültme...benim boykot etmemle ne olur deme sakın ha...!unutmaki, yeryüzündeki müslümana sıkılan mermiler ,aşağıdaki aldığın ürünlerin geliri ile yapılmaktadır...
ve unutmaki:bunun hesabını öbür alemde verceksin...
ve unutmaki:sıra sanada gelir...
ve unutmaki:farklı mekanda yaşadığın için bu mermiler sana sıkılıyor...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

cllgr

cllgr

Üye
evet malesef bilerek yada bilmiyerek onlara hizmet ediyoruz.bu markaların hepsini vede dogru olarak tesbit edip boykot etmeli.israilde gücünü zaten bunlardan alıyor.en azından ekonik kaynaklarını engellemek gerekir.coca cola yı sırf bu yüzden içmiyorum.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla bu dediklerin doğruysa:
hemen hemen kimsenin bilgisayar kullanmaması gerekiyor..
Bu arada senin bilgisayarın işlemcisi ne? Ayrıca kimsenin Windows veya Linux kullanmaması gerekiyor...
Ayrıca orda yazan starın bizdeki star tv olmadığını da bilin..
Geçende böyle bi cep mesajı gelmişti. Mesajda pepsi ve coca-cola'yı danimarka ürünü diye lansetmişlerki bunların danimarka ürünü olmadığını herkes bilir...
ama birşey daha unutmayalım bu ülkede islami holdingzedeler de var... Bunu da göz ardı etmemek gerek...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
alıntıdır...ama şuda varki tamamen gerçekçidir...bilerek veya bilmeyerek sonuçta onların davasına ortak oluyoruz... aldığımız her bi teneke kola ile bir filistinli veya lübnanlı bir bebeğin öldürüleceğini unutmayalım bunun olmaması için bundan sonra biraz daha dikkatli olmaya çağırıyorum tüm müslüman kardeşlerimi...onların davasına ortak olmayalım:hayir:
unutmayalımki:
müslümanın müslümandan başka dostu yoktur...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lion Heart' Alıntı:
walla bu dediklerin doğruysa:
hemen hemen kimsenin bilgisayar kullanmaması gerekiyor..
Bu arada senin bilgisayarın işlemcisi ne? Ayrıca kimsenin Windows veya Linux kullanmaması gerekiyor...
Ayrıca orda yazan starın bizdeki star tv olmadığını da bilin..
Geçende böyle bi cep mesajı gelmişti. Mesajda pepsi ve coca-cola'yı danimarka ürünü diye lansetmişlerki bunların danimarka ürünü olmadığını herkes bilir...
ama birşey daha unutmayalım bu ülkede islami holdingzedeler de var... Bunu da göz ardı etmemek gerek...
kardeş ya senin olan bitenden haberin yok yada o olan biten senin işine geliyor....:hayir:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
İsrail adı altında boykot ettirilen ürünler ve ülkeleri:

McDonald's:
Raymond Albert Kroc
Chicago, Illinois, United States

Nokia:
Fredrik Idestam
South-Western Finland

Nestlé:
Henri Nestlé
Switzerland

Coca-Cola (Fanta, Sprite):
John Pemberton
Atlanta, Georgia, United States

Danone:
Isaac Carasso
Barcelona, Spain

IBM:
Alexander Dey
New York, United States

Maggi:
Julius Michaël Johannes Maggi
Zurich, Switzerland

Disney:
Walt Elias Disney, Roy Oliver Disney

İsrail insanlık suçu işlemektedir. Ancak kaba etimizin üstüne oturup, internet üzerinden chat yaparak İsrail'i durduramayız. İstemeden de olsa yalanlara, iftiralara ortak oluyorsak ne olacak? Müslüman iftira eder mi? Acaba bu başlık iftiraya girer mi?

omayra

Üye
Müslümanın müslümandan başka dostu olmadığı konusuna katılmıyorum. Dünyadaki dostluk kavramı, tamamen çıkarlar üzerine kurulu. Hangi müslüman ülke, Lübnan'da ve Filistin'de yaşanan drama karşı çıkıp dur diyebiliyor? Boykot konusuna, masum insanların katledilmesine karşı olduğum için katılıyorum. Ancak alternatifi olan ürünlerde boykota katılmak kolay da, tekel niteliğindeki ürünlerde nasıl uygulanacak onu bilemiyorm. Herkes boykota katılıp katılmamakta elbette özgürdür. Ben vicdani bir mesele olarak bunu değerlendiriyorum.

Caine

Caine

Üye
arkadaşım bunlardan bazıları, yani o şirket sahiplerini yazdığın kişilerin coğu zaten yahudii. illede kimliğinde israilli oldugu yazması önemli değil ;) amerikanın en zengin 100 işadımın 37'si yahudi kökenli yani dolaylıda olsa israilli. bunların başında egerki yanılmıyorsam general motors geliyor ve israil ordusuna yaptığı yardımın haddi hesabı yok :)

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Kısaca belirteyim fikirlerimi:
1) Müslümanın müslümandan başka dostu yoktur lafı sadece kendini kandırmaktır.Tarih boyunca belkide birbirini en çok kesenler müslümanlardır...
Suriye,Irak vb İslam ülkeleri yıllardır PKK'yı desteklemedi mi?Pkklı i.neler Yahudi ve ya Hristiyan mıydı?
2)Savaşı haklı bulmamakla beraber, İsrailli sivillere yapılmış olan saldırıları da yapan insanlar Müslümandır.İsrail tü kaka da ona saldıranlar sütten çıkmış ak kaşık mı? (Her ne kadar İsrail'in bölgedeki etki ve ağırlığına karşı doğal olarak örgütlenilmiş olsa da.)İsrail'in öldürdüğü Filistinli bebek can da, Filistinlinin öldürdüğü bebek can değil midir???
Demem o ki; SAVAŞ SAVAŞTIR, SAVAŞIN DİNİ OLMAZ!
3)Ekonomik ve politik ilişkiler vardır, dünyada her ülke + her firma çıkar ilişkisi içindedir.Dolayısıyla Yahudi bir işadamının politik vb çıkarlar ve sebeplerle kendi ülkesinin ordusuna para aktarması normaldir.Kaldı ki ülkeleri ayakta tutan paradır.
4)Mevcut savaşı Müslüman ırka açılmış bir savaş gibi nitelendirmek sadece provokasyondur, cahilliktir ve ırkçılıktır.Hiç bir ülke "aha bu müslüman hadi savaş açayım" ya da " aha bu hristiyan hadi savaş açayım" diyerek savaşa tutuşmaz.Kaldı ki hristiyanın hristiyanla savaştığı da çok olmuştur.Yeterki çıkarlar çatışsın!Ayrıca savaş en önde parasal bir yüktür.Kimse dürüp duruken cebinden para çıkmasını istemez, silahlarını ve teknolojisini kendi geliştiriyor bile olsa!
Sonuç olarak her savaş belirli çıkarlar,hesaplar,irdelemeler sonucu oluşan komplike bir olaydır.Savaşma mertebesine gelmek uzun bir süreçtir.Savaş demek bütün yolların tüketildiği,uzlaşmanın sağlanamadığı ve amaç uğrunda zor kullanmanın gereklilik haline geldiği demektir...Müslümanlık elden gidiyor diyerek provokasyon yapmak kara cahillikten başka bir şey değildir.
5)Türkiye de müslüman bir ülke olmasına rağmen hiç bir şekilde İsrail'e karşı gelmeyecektir."Savaşı durdurun,kınıyoruz" gibi basit diplomatik laflardan başka ciddi bir girişimde bulunmaz.Sebebi İsrail ile olan direkt ilişkiler (diplomatik ilişkiler, silah antlaşmaları vb) ve Amerika üzerinden dolaylı ilişkiler. Vs vs vs...
6)İsrail'in savaş açmasını yahudi düşmanlığına çevirmek, İsrail ırkından olanları düşman görmek sadece ırkçılıktır.Bu kafayla gidenler yakında yolda yürüyen insanları sırf "yahudi" olduğu için öldürmeye başlarlar...Kaldı ki hiç bir savaş kararını siviller almaz.
7)Savaşın her türlüsü kötüdür,ister müslüman bir ülkeyle ister budist bir ülkeyle...Farketmez...Savaş insanlara acı verir, yuvalarını yıkar...
Bu sebeple savaşı "savaş" olduğu için değil müslümanlarla savaşıldığı için kınamak sadece ikiyüzlülük ve insan olma onuruna yakışmayan bir tavırdır!İsrail'in öldürdüğü Filistinli bebek can da, Filistinlinin öldürdüğü bebek can değil midir???
8)Savaş denilen olayın dili, dini, ırkı olmaz!İster Filistinli olsun ister İsrailli,ister Müslüman olsun ister Yahudi; zarar gören sadece insanlıktır!

Lion Heart

Lion Heart

Üye
wolf_night' Alıntı:
kardeş ya senin olan bitenden haberin yok yada o olan biten senin işine geliyor....:hayir:
doğru haklısın... benim olan bitenden hiç haberim yok olsunda istemiyorum. Filistinlilere bugün yaşadıkları müstehaktır. Sen bilmiyorsun ama o MÜSLÜMAN (kafire dindaşını satana ne denir bilmiyorum) kardeşlerimiz bizi 1. dünya savaşında, üç beş kuruşa can düşmanımız İNGİLİZLERE SATTI. Osmanlı ordusunu sırtından vurdu.. bugün bizim varolma sebebimiz olan Mustafa Kemal Atatürk'ün karşısında biz değil filistinliler ingiliz ordusu için savaştı. Ne kardeşliğinden bahsediyoruz ki... Azerbaycan'ı (herhalde türk oldukllarını biliyorsundur) bile biz Ermenistan'a karşı savunurken onlar Avrupa parlamentosunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti aleyhine oy kullandılar... Bunu yapanda Türk kardeşlerimizdi... Müslüman'ın müslümandan başka dostu yoktur sloganlarını bir kenara bırakalım.. Ben şunu söyleyeyim Türkiye Türklerinin kendilerinden başka dostu yoktur...
DEVLETLERİN DOSTLARI YOKTUR, ÇIKARLARI VARDIR... Bugün sen bilmiyor musun Türkiye, Kuzey Irak'a girince bilmem ne kadar masum sivilin öleceğini? Ama ne kadar sivil ölecek olsada (malesef), Türkiye'nin oraya girmesi gerekiyor.. Siz bırakın Lübnan'ı, Filistin'i; hergün tabutlar içinde cenazeler geliyor PKK yüzünden.. Önce bi PKK'yı çözelim ondan sonra zamanında bizi sırtımızdan vuran müslüman kardeşlerimize yardım ederiz elbet... Bir Arap Lideri'nin sözüdür: Ne zaman Osmanlı İmparatorluğu bu topraklardan çekildi, bu topraklarda istikrar bozuldu...

WOLF NIGHT özellikle cevabını bekliyorum, şunların bir cevabını verir misin? "Ya da senin işine geliyor" şeklindeki ağır ithamından dolayı da özür dilemeni bekliyorum...Allah'a çok şükür kan üzerinden bugüne kadar hiçbir şekilde para kazanmadım ve kazanmayacağımda...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lion Heart' Alıntı:
doğru haklısın... benim olan bitenden hiç haberim yok olsunda istemiyorum. Filistinlilere bugün yaşadıkları müstehaktır. Sen bilmiyorsun ama o MÜSLÜMAN (kafire dindaşını satana ne denir bilmiyorum) kardeşlerimiz bizi 1. dünya savaşında, üç beş kuruşa can düşmanımız İNGİLİZLERE SATTI. Osmanlı ordusunu sırtından vurdu.. bugün bizim varolma sebebimiz olan Mustafa Kemal Atatürk'ün karşısında biz değil filistinliler ingiliz ordusu için savaştı. Ne kardeşliğinden bahsediyoruz ki... Azerbaycan'ı (herhalde türk oldukllarını biliyorsundur) bile biz Ermenistan'a karşı savunurken onlar Avrupa parlamentosunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti aleyhine oy kullandılar... Bunu yapanda Türk kardeşlerimizdi... Müslüman'ın müslümandan başka dostu yoktur sloganlarını bir kenara bırakalım.. Ben şunu söyleyeyim Türkiye Türklerinin kendilerinden başka dostu yoktur...
DEVLETLERİN DOSTLARI YOKTUR, ÇIKARLARI VARDIR... Bugün sen bilmiyor musun Türkiye, Kuzey Irak'a girince bilmem ne kadar masum sivilin öleceğini? Ama ne kadar sivil ölecek olsada (malesef), Türkiye'nin oraya girmesi gerekiyor.. Siz bırakın Lübnan'ı, Filistin'i; hergün tabutlar içinde cenazeler geliyor PKK yüzünden.. Önce bi PKK'yı çözelim ondan sonra zamanında bizi sırtımızdan vuran müslüman kardeşlerimize yardım ederiz elbet... Bir Arap Lideri'nin sözüdür: Ne zaman Osmanlı İmparatorluğu bu topraklardan çekildi, bu topraklarda istikrar bozuldu...

WOLF NIGHT özellikle cevabını bekliyorum, şunların bir cevabını verir misin? "Ya da senin işine geliyor" şeklindeki ağır ithamından dolayı da özür dilemeni bekliyorum...Allah'a çok şükür kan üzerinden bugüne kadar hiçbir şekilde para kazanmadım ve kazanmayacağımda...
peki bi soruda ben sorayım sana şu an pkk itlerine yardım yapan ülkeyi bana söylermisin...bu pkkya yardım eden ülke lübnanı vuran devlete tam destek verdimi vermedimi...peki bu devletin başındaki caninin mallarını boykot etmek neden zor geliyor...

türkiye k.ıraka girince tabi ölümler olacak ...3 ay sonra bende askerim belki bende orada savaşacağım belkide öleceğim ama bu ülke için herkes buna mecbur.çünkü bu ülke masa başında kazanılmadı.birde
hangi dönemde işgal olduda ölüm olmadı...en basidi osmanlı devleti...şu bir gerçek su an TÜRKİYE'nin hiç bir tane dostu yok ... öle zamanında bunlar olmuş şöle yapmışlar öle her duyduğunada inanma...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
FanaTürk' Alıntı:
İsrail adı altında boykot ettirilen ürünler ve ülkeleri:

McDonald's:
Raymond Albert Kroc

Nokia:
Fredrik Idestam
South-Western Finland

Nestlé:
Henri Nestlé
Switzerland

Coca-Cola (Fanta, Sprite):
John Pemberton
Atlanta, Georgia, United States

Danone:
Isaac Carasso
Barcelona, Spain

IBM:
Alexander Dey
New York, United States

Maggi:
Julius Michaël Johannes Maggi
Zurich, Switzerland

Disney:
Walt Elias Disney, Roy Oliver Disney

İsrail insanlık suçu işlemektedir. Ancak kaba etimizin üstüne oturup, internet üzerinden chat yaparak İsrail'i durduramayız. İstemeden de olsa yalanlara, iftiralara ortak oluyorsak ne olacak? Müslüman iftira eder mi? Acaba bu başlık iftiraya girer mi?
kardeş sen bu ürünlerin usa kimlikleri altında yahudi yöneticileri olduğunu bile bilmiyorsun sen daha neyi tartışıyorsunki...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Maaşallah sana sorsam şecerelerine varıncaya kadar anlatacaksın.

Bu markalar tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yatırım yapmaktadır. Ülkeye yabancı sermaye bu şekilde girmektedir. İsdihtam yaratılmaktadır. Her biri başka ülke kaynaklı 100 marka yazıp altına İsrail'e nakit akışı sağlamaktadır yazmak ne kadar mantıklı? Kimdir bu markalar? İsrail'e ne şekilde yardım yapmaktadırlar? Hibe mi söz konusudur? Yoksa o ülkeye yatırım yaptıkları için mi boykot ediliyorlar? Yahudiler Amerika, İsviçre, Finlandiya, İspanya kökenli bu firmaların başlarına yönetici olmuşlarsa bu yöneticilerin isimleri nelerdir? Danimarka olayında da aynı markalar vardı; şimdi de aynı markalar var? Belgeyle konuşmuyorsan hiç konuşmayacaksın. Senin yüzünden münafık da olsa kimseye iftira edecek değilim.

Bu arada önce müslüman ahlakıyla yaşamayı öğrenelim sonra boykot çağırısı yapalım. İlk iş olarak harama el uzatmaktan vazgeçelim mesela...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
wolf_night' Alıntı:
peki bi soruda ben sorayım sana şu an pkk itlerine yardım yapan ülkeyi bana söylermisin...bu pkkya yardım eden ülke lübnanı vuran devlete tam destek verdimi vermedimi...peki bu devletin başındaki caninin mallarını boykot etmek neden zor geliyor...

türkiye k.ıraka girince tabi ölümler olacak ...3 ay sonra bende askerim belki bende orada savaşacağım belkide öleceğim ama bu ülke için herkes buna mecbur.çünkü bu ülke masa başında kazanılmadı.birde
hangi dönemde işgal olduda ölüm olmadı...en basidi osmanlı devleti...şu bir gerçek su an TÜRKİYE'nin hiç bir tane dostu yok ... öle zamanında bunlar olmuş şöle yapmışlar öle her duyduğunada inanma...
Zamanında Müslüman Kardeşlerimizin PKK'ya destek verdiğini unuttun herhalde... PKK'lılar hristiyan falan oldular da bizim mi haberimiz yok ayrıca...İran ve Suriye'de planlan orman yangınlarının Türkiye'de çıktığını nasıl unuttun? Senelerce PKK kamplarında onlara askeri eğitim verenler Araplar değilmiydi? Filistinliler ve Azerbaycanlılar için dediklerim uydurma değil. AP'deki olay için İlham Aliyev (azerbaycan cumhurbaşkanı) özür dilemişti... Filistinlilerin bizi arkadan vurduklarını da ben değil Tarih söylüyor... Ayrıca İsrail'e de helal olsun.(savaşı sevdiğimi düşünmeyin sakın) Adamlar 2 askeri kaçırıldı diye Lübnan'ı dağıtıyor, bizim 30 bin şehidimiz var hiçbirşey yapamıyoruz.. Bugünkü müslüman yöneticilerimizde bugün hasta diye dalga geçtikleri KARAOĞLAN'ın yaptığının %1'ini bile yapamıyor...
ABD sütten çıkmış ak kaşık değil. Ama Genişletilmiş Ortadoğu Projesi'ne inanıyorlar ve kim ne derse desin bunu yapacaklardır...
Propagandaların gazına gelmekte cahillikten başka birşey değildir.

PKK'ya yardım eden tek ülke ABD değil... Ayrıca PKK'ya ABD tarafından yardım edildiğini söyleyen Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis'in (Kurtlar Vadisi'nin Doğu Bey'i) vahim bir helikopter kazası sonucu ölmesininde tesadüf olmadığını biliyorum...Sen senelerce Suriye ve İran'ın neler yaptığını unutmuş olabilirsin ama ben unutmadım... Sonuçta Türkiye'nin tek bir dostu var o da TÜRKİYE... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt