Boy Sorunu Ciddi :(

Sponsorlu Bağlantılar

Eray1910

Üye
kardeşim benim sana tavsiyem olacak ama uygulamak yada uygulamamak senin elinde. kilo problemin yok ise her sabah aç karnına bir bardağa yumurta kırıp üstünü sütle tamamlayıp güzelce karıştırıp dik kafana miden bulanabilir ama alışırsın sıkıntı yapma. birkaç ayda göreceksin farkı ilk birkaç günde bile 1-2 cm fark edecektir gerçekten etkili ben o şekilde yaptım ve 1.78 im şuan.

apitalism

Üye
Yasin daha genc hergün propolis süt peynir yumurta gibi kalsiyum protein acisindan zengin olan besinleri tüket. Fitness yap.

esokmen

esokmen

Üye
Kafana takma, ailen de kisa boylu ise muhtemelen oyle olur seninde ama eger sende varsa sadece acele etme biranda uzayabilirsin. Spor ve sut urunleri tuket.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Senin özelinde konuşursak; babanın, dedenin ve -varsa- dayının boyları ne kadar?.. Şimdi genetik olarak kısa bir aileden geliyorsan yapacak çok da fazla bir şey yok.

Genel konuşursak lise 2 henüz büyümenin bittiği bir yaş değil. Arkadaşların da dediği gibi boy atma ihtimalin var. Hele ki ailede uzun birileri varsa...

Süt ürünleri içmek kemikleri güçlendirir, zıplamaya dayalı sporlar da bacak kaslarını. Basketbol boy uzatmaz, uzun adamlar basketbol oynar. Şimdi adam 190 cm iken senin onun yerine takıma seçilmen için şansını oldukça zorlaman gerek.

He süt ürünleri ve zıplamak hiç mi etkili olmaz? Elbette olur. Ama sanıldığı kadar çok değil.

Genel olarak beslenmene dikkat etmen ise hem büyümene hem gelişmene yardımcı olur. Atacaksan boyunu da atarsın. Sadece kalsiyum değil, yeterli miktarda protein, karbonhidrat ve yağ dahi almalısın vücuduna.

Son olarak fitness tavsiyesine dikkat etmek gerek. Fitness ile boy uzatman çok çok zor ama o salonlardaki bazı hareketlerle boy uzamanı rahatlıkla durdurabilirsin. Hocaların sözünden çıkma eğer yaparsan.

kralbenim38

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaşlar .

Haluk.

Haluk.

Üye
Ben orta okul 8'e gectim boyum 1.75

DDorlion

DDorlion

Üye
Boy u Kafana Takma Dostum Senden Daha Kısalarıda Var Emin Ol

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Liseye başladığımda 1.57 bile yoktum :) Liseden mezun olduğumda boyum 1.75-1.76 civarlarıydı.Öyle basketbol-voleybol falan da oynamadım.Aşırı bir sütte içmedim.Ama uzadı gitti işte :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt