bot alcam bilginize ihtiyacım var lütfen yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi
bot alcam bilginize ihtiyacım var lütfen yardım!!!
http://www.zizigo.com/harley-davidson-impact-siyah-gunluk-bot-023m0241

arkadaşlar görmüş olduğunuz bu botu almak istiyorum. Ama bu bot hakkında bilgim yok. Sitede de birşey yazmıyor. Ayakkabı su ve soğuk geçirirmi ve tabanı buzda kayarmı vs vs... bunları bilmek istiyorum. Beni bu konularda bilgilendirirseniz ve sizde kendi bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.

restmod

restmod

Üye
Yds marka bot oneririm cok kalitelidirler.

• Beğen
Tepkiler: Praetor

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi
Ydsyi biliyorum pek iyi değil. Yani ben pek beğenmiyorum.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yazınmı giyeceksin

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bot konusunda Harley Davidson ve CAT'ten şaşmayacaksın..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Greyder...

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi
önerebileceğiniz model varmı arkadaşlar?

x-scarface

x-scarface

Üye

Bende var iki buçuk senedir giyiyorum akmaz kokmaz su geçirmez yırtılmaz vs vs.

__xXx__

__xXx__

Üye
bende harley giyiyorum çok ağırlar ama kolay kolay eskimezler sağlamdırlar

bboyQ7

bboyQ7

Üye
279 liraya bot mu olurmuş yav :D Üstüne 279 lira daha koyar Hacı Murat alırım :D Suda geçirmiyor :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi markadır... Su falan geçirmez, geçirse de götürürsün iade edersin :D

Ama ben botta CAT'ten şaşmam... İlkokulda hatırladığım ilk botum da CAT idi, geçen sene aldığım botum da...

Bu arada YDS iyi markadır. TSK'da işi bilen subayların, komandoların altında YDS olur.

__xXx__

__xXx__

Üye
İyi markadır... Su falan geçirmez, geçirse de götürürsün iade edersin :D

Ama ben botta CAT'ten şaşmam... İlkokulda hatırladığım ilk botum da CAT idi, geçen sene aldığım botum da...

Bu arada YDS iyi markadır. TSK'da işi bilen subayların, komandoların altında YDS olur.
bu adam komando işini biliyor:D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
bestard marka var ama pahalı

THEMANCO

Üye
Hummer markalı botlarda iyi

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
harley botlar ağır olur genellikle motorculara hitap ediyor yanlıs bilmiyorsam herneyse o botu boşver Lumberjack,Cat,Timberland gibi markalara bak. Lumberjack biraz daha ucuzdur ama derisi kalitelidir. Kullandım ordan biliyorum 3 yılda eskitemedim küçüldü giyemiyorum :D
Timberland kullanıyorum geçen kış almıştım 350 civarıydı :)

MmT1144

Üye
bot diyince bende kullandığımız botnetler sandım :D ama Cat tavsiye ederim

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi
bende harley giyiyorum çok ağırlar ama kolay kolay eskimezler sağlamdırlar

soguk geçiriyorlarmı peki?

- - - Eklendi - - -

harley botlar ağır olur genellikle motorculara hitap ediyor yanlıs bilmiyorsam herneyse o botu boşver Lumberjack,Cat,Timberland gibi markalara bak. Lumberjack biraz daha ucuzdur ama derisi kalitelidir. Kullandım ordan biliyorum 3 yılda eskitemedim küçüldü giyemiyorum :D

160 tlye lumberjack aldım bir tane gerçek deriydi. Ama pek begenmedim. Iki ay olmadan dikişleri açıldı. Soğuku geçiriyor ve su alıyordu. En sonunda çalındı. :D

- - - Eklendi - - -

160 tlye lumberjack aldım bir tane gerçek deriydi. Ama pek begenmedim. Iki ay olmadan dikişleri açıldı. Soğuku geçiriyor ve su alıyordu. En sonunda çalındı. :D

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi

harleyden şimdilik vazgeçmiş durumdayım ikisinden birini alcam

Üst Alt