Bosna Hersek:1-Türkiye:1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1612462' Alıntı:
Arda kötü oynamış olabilir , her maçta iyi oynayacak diye bir kaide de olamaz.. Takım olarak kötüydük..Takım da sivrilen oyuncuların başında yine Emre Belezoğlu vardı..Fakat yetmedi..

Hey Fatih Terim ,bu kadar önemli maçta sen neredesin ? Neden oyunlarınla birlikte değilsin sorarım sana ? Bu kadar mı basit...
Şaşırıyorum bu Fatih Terim'e yazıklar olsun.:@

ibrahim

Üye
Bu kadro bosna yı bile yenemiyor ise eğer dünya kupasına hiç gitmeyelim daha iyi

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Hayatımda izledim en ciddiyetsiz en vurdum duymaz en kötü takımdı ya önlerine gelen topa koşmadılar bile ben böle bir maç hayatımda izlemedim kötünün kötüsü resmen vasat, böyle kupa filan alınmaz Rüyadan başaka bişey değil

'Davut

'Davut

Üye
hiç maçı kazanmayı istemedik ve sonuçunda gidemicez.ilk 5 dakikadan sonra zaten 20 dk bosna takımı tek kale oynadı bizde bir amotör takım gibi topu şişirdik. ve şunu demek istiyorum basında yenelirsek üzülmem diyen kişiler çoktu ve diyorum gidemiyoruz sevinin...!

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Matematiksel olarak şansımız var ama mantıksal olarak çok zor.

Consul9

Consul9

Üye
defans:bilmem dikkatinizi çektimi bosna forvet oyuncuları bizim ceza sahamızda YÜRÜYEREK top sürüyorlar bu ne bşçim bir defanstır????

kaleci:top sekerek kaleye geliyor,volkan dışarı çıkacak zannediyor top kaleye gidiyor volkan son bir hamleyle topu HAVALANdırıyor bu ne biçim bir kalecilik anlayışıdır???

orta saha forvet:milli takım ceza sahası içinde!!! paslaşıyorlar.topa vurmaya KORKUYORlar paslaşıyorlar paslaşıyorlar... ve gökan gönül topu kaptırdı ya o kontra gol olsa???(dk:85 civarı!!!)
ve şimdi tkrar bosna ceza sahasındayız!!! ewt arda topa vurmak için geliyor oda ne???
arda havaya iyi bir tekme atıyor topa vıramıyor ve daha neleer neler
gelelşm bosnaya...
defansları hücumları kadar etkili değildi ya da bizim defansımız onların hücumlarını durdurabilecek güçte değildi...:@

kalecileri zaman geçirmeye oyunuyordu hakem sarı kart gösterdikten sonra 10dkda 2. bir sarı gösteremeyeceğini biliyordu ve ağır hareketlere dewam etti...
çok professional hareketler!!!

ispanya bosnayı kendi evinde ancak 1-0 yenebilmişti
bakarsınız deplasmanda yenilir!!!

estonyayı zaten söyleme gereği geçmiş olsun...

değerli arkadaşlar

hadi diyelim 2010 a gittik

ORADA BOSNA YOK...sizce ülkemizin rezil olmasına değermi???

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bosna haketti....Bizim oyuncular ayakta durmaya dermanı yoktu...6 pasın içinde pas yapıyorlar,zayıf vuruşlar...Ölüden farkları yoktu....
Eğer şansımız yaver giderde dünya kupasına çıkarsak bence gitmesinler.....İzleyen halka yazık....

Karşı takımın kalecisinede ayrı bir gıcık oldum zaten...Tam sopalıktı....

SucX

SucX

Üye
Maç başladıktan itibaren takım çok isteksizdi hiç çabalamadılar ilk dakikalarda gelen golde takımı iyice bocalamasına sebep oldu
Kaleci zaten maçı bitiren adamdı
Bütün oyuncularımız çok basit top kaybı yaptılar
Fatih Terim zaten ayrı bir konu bu kadar önemli maçta kendine hakim olmalıydı
Haketmedik maçı zaten istediğimiz gibide olmadı..
Evden izleriz dünya kupasını..

arslansem

arslansem

Üye
Fatih Terim tribüne gidince,futbolcular (başta Arda) oynamayınca sonuç son derece normal..Hatta iyi,çünkü maçın hakkı Bosna Hersek'in galibiyetiydi...
Ben maçla ilgili yorum yapmaycm.Bundan önceki maçlara şöyle bi bakarsak...
Bosna nın 7 çektiği Estonya ya 0-0 ile 2 puan bırakırsak...
Daha dün Ermenistan ın bile yendiği Belçika yı sahamızda 1-1 kalıp yenemeyerek 2 puan bırakırsak..
Sonuç son derece normal olur...
Bakın bu iki maçın birini alsaydık dünya kupasına biz giderdik.Nasıl mı?Şu an da puanlar 16-12,Estonya ya da Belçika dan birini yenseydik puanlar 16-14 olurdu...Son 2 maçımızı aldığımız takdirde ve Bosna nın İspanyayı yenemeyeceğine en ihtimal berabere kalacağına göre ikili averajla biz gidecektik play-off lara...
Sen kendinden çok güçsüz takımlara puanları dağıt,sonra gel Bosna yı deplasmanda yen!!Yok artık!!!Orada duracaksın..Adamlar hak etti..Bırakın onlar gitsin ;)
2004 te yoktuk,2006 da yoktuk,2008 de nasıl olduğumuz ortada..Hep son dakika ve şans..Şimdi 2010 da %99 yokuz...Kimse kendini kandırmasın bizim dünya çapında yıldızlarımız var,biz herkesi her yerde yeneriz diye ;)
Geçmiş olsun..Fatih Terim e de helal olsun :oke:

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
bizim oyuncular yorgundu.estonya maçında kendilerini çok yordular.ama bu geçerl bi mazeret değil tabi..
hiç oyun kuramadık.takım rastgele oynadı.hiç bi sistem yoktu.bu yenilgide en çok suçlu olan kişi Fatih Terim.her şeye sinirleniyor.iyi mi oldu yani sinirlenince.kararı değiştirdin mi.elin hakemi acır mı hiç.tribünlere çıkarır böyle işte.belki hakeme itiraz etmese oyuncuları en azından ikinci yarıda kontrol altına alabilirdi.daha fazla net pozisyon bulabilirdik.
bunların dışında arda gününde değildi.iyi oynayamadı.zaten arda diğer maçlarda iyi oynadı diye bütün maçlarda iyi oynayacak diye bi kural yok.ama en çok sinir olduğum oyuncu gökhan gönül.ya o adamı niye takıma alıyorlar şaşıyorum.koşmaktan başka bi işe yaramıyor.bütün pozisyonların içine etti.bi bu maçta değil çoğu maçta öyle oynuyor.keşke onun yerine sabri olsaydı.en azından bi şeyler yapabiliyor.ara sıra şut çakebiliyor..
İnşallah diğer maçlarımızı alırız.bosna da puan kaybeder de giideriz 2010 a..matematiksel olarak hala mümkün görünsede mantıksal olarak çok az tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...