Boşanmanın kısayolu ne yapacagım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

szuzum

Üye
    Konu Sahibi
Boşanmanın kısayolu ne yapacagım
öncelikle böyle bir site için tşkkrler ben bir bir bucuk ay önce evlendim dul biriydi seviyordum bir ay evlligimiz çok güzel geçti geçmişte bir çok olaydan geçmişi kötüydü ben her haliyle onu kabul etmiştim eşim olarak evlenmeden önce garip sitelere takılıyor ve ben üzülüyordum sonra bir gün söz verdi girmyecem diye bende inandım ben her gece yatttıgımda o yine o sitelere giriyor ve biriyle tanışıp ona ümtler verip ondan para istiyordu annesi ve kendisi şebeke gibilerdi herkesi kandırıyordu ben dur dedim eşimsin dedim ben çalışıyr evimi beslerim dedim ama bu yine aynısını yaptı ve ben o akşam dayanamadım s..ktir git dedim abisini ardım geldi kardeşini götürdü şimdi benden boşanmak istemiyor ne ypacagımı şaşırdım maddi durumumum iy de degil avukat tutayım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu arada onun pc yzıştıgı bütün bellegeler benim elimde benden nafaka almaya çalışıyor bu arada bir de akıl hastanesinde yatmış tedavi göRMÜŞTÜR:bilmm

redmullet

redmullet

Üye
kardeş acaba böyle bi konuyu neden maxicep gibi bi sitede açtın?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
3 kere bosol de:ehe

szuzum

Üye
    Konu Sahibi
bilmem belki yardım eden biri çıkar dedim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
arkadaş elinde belge var böyle biri olduğunu biliyordun niye yazık ettin kendine artılarını kullan tamam bide forumda hukuk ve evlilik le alakalı konular var biraz incele allah hayırlısını versin dikkat et allaha emanet ol. belgen varsa sorun çıkmaz avukatsız vekalet vermeden direk savcılığa ver oluyormu bilmem ama duymuştum sanki çünki kendini savunacak birşey yok o istediği kadar versin avukat tutsun boş çıkar.

szuzum

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt