Boş bir konu açasım geldi

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
üzgünüm telefonuna tema yok ama fw atarsan olabilirde o telefona fw bulmak çok zor :/
Not:çok sıkıldım yaa :@

----------Eklendi @ 23:47:38 ---------- Yazıldı @ 23:47:10 ----------

2 kotu 1 iyi haberim var :ehe1.(KOTU)Telefonun tema desteklemiyor2.(iyi)Ama emin degilim3.(KOTU)Ben gozumle gordugum seye bile emin olamam :ehe

----------Eklendi @ 23:42:31 ---------- Yazıldı @ 23:38:47 ----------

gerci tema destegi var diyo ama samsung javalilarin hic birinde tema yuklendigini gormedim
ben yükledim o nasıl oluyo peki :D
üste bak :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
üzgünüm telefonuna tema yok ama fw atarsan olabilirde o telefona fw bulmak çok zor :/Not:çok sıkıldım yaa :@----------Eklendi @ 23:47:38 ---------- Yazıldı @ 23:47:10 ----------ben yükledim o nasıl oluyo peki :Düste bak :D
ben altina not da dustum :D tema tema destegi var diyo ama ben javali samsunglarda gormedim peki varsa uzantisi ney ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ben altina not da dustum :D tema tema destegi var diyo ama ben javali samsunglarda gormedim peki varsa uzantisi ney ?
Firmwareye patc indirip res klasörü oluşturuyon sonrdaa içine diğerdosyalarla birlikte gadget.swf ve menu.swf dosyalarını atıyon telefonu yeniden başlat olmuştur :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Firmwareye patc indirip res klasörü oluşturuyon sonrdaa içine diğerdosyalarla birlikte gadget.swf ve menu.swf dosyalarını atıyon telefonu yeniden başlat olmuştur :D

Bu ne ya :d::d: Bi kelime bile anlamadım :ehe

'Şeref'

Emekli Yönetici
Ne güzel tlf almışsın, hacklemeden tema bile yüklenmiyor.:ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Benim telden mi bahsediyonuz? Benim o kadar ayrıntıyla işim olmaz ki yahu. Bi tema istedik, neler yaptırcaksınız telime :D
Rahat mesaj yazabiliyo muyum? Nete rahat girebiliyo muym? Tamam o yeter işte :ehe

Sırf güncelleme muhabbetinden anlamadığım için Blackberry almadım :D

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Tamam tamam bişey demedik.. :ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Ne güzel tlf almışsın, hacklemeden tema bile yüklenmiyor.:ehe
:ehe :d:

----------Eklendi @ 17:31:10 ---------- Yazıldı @ 17:30:52 ----------

Benim telden mi bahsediyonuz? Benim o kadar ayrıntıyla işim olmaz ki yahu. Bi tema istedik, neler yaptırcaksınız telime :DRahat mesaj yazabiliyo muyum? Nete rahat girebiliyo muym? Tamam o yeter işte :eheSırf güncelleme muhabbetinden anlamadığım için Blackberry almadım :D
:d:

Necmati

Necmati

Üye
:hmmm

Necmati

Necmati

Üye
kim azdırdı sanıyon lan :D

Necmati

Necmati

Üye