Delirdiniz mi? :ehe Hey siz ikiniz, tel değiştim. Bana tema bulun :( ne aldın
Necmati Üye minoo' Alıntı: Delirdiniz mi? Hey siz ikiniz, tel değiştim. Bana tema bulun Genişletmek için tıkla ... ne aldın
minoo' Alıntı: Delirdiniz mi? Hey siz ikiniz, tel değiştim. Bana tema bulun Genişletmek için tıkla ... ne aldın
'Şeref' Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Samsung S3353 aldım ama tema bulamıyom Genişletmek için tıkla ... O nasıl bi tlf yahu ----------Eklendi @ 18:46:35 ---------- Yazıldı @ 18:38:41 ---------- Tema desteği yokmudur ne hiçbiyerde bulamadım
minoo' Alıntı: Samsung S3353 aldım ama tema bulamıyom Genişletmek için tıkla ... O nasıl bi tlf yahu ----------Eklendi @ 18:46:35 ---------- Yazıldı @ 18:38:41 ---------- Tema desteği yokmudur ne hiçbiyerde bulamadım
.BlueTR Üye 'Şeref'' Alıntı: işletim sistemi ne? Genişletmek için tıkla ... java maalesef bide samsung star(s5230a) corby( S3353) den daha iyi bi teelfon.
'Şeref'' Alıntı: işletim sistemi ne? Genişletmek için tıkla ... java maalesef bide samsung star(s5230a) corby( S3353) den daha iyi bi teelfon.
.BlueTR Üye 'Şeref'' Alıntı: Hiç anlamıyorum şu samsung dan Genişletmek için tıkla ... o samsung deneyimini yaşaman lazım ama
'Şeref'' Alıntı: Hiç anlamıyorum şu samsung dan Genişletmek için tıkla ... o samsung deneyimini yaşaman lazım ama
'Şeref' Emekli Yönetici .BlueTR' Alıntı: o samsung deneyimini yaşaman lazım ama Genişletmek için tıkla ... çok önceden yaşadım bir kaç gün e 250 miydi neydi
.BlueTR' Alıntı: o samsung deneyimini yaşaman lazım ama Genişletmek için tıkla ... çok önceden yaşadım bir kaç gün e 250 miydi neydi
'Şeref' Emekli Yönetici anılbaran' Alıntı: benimde acasım geldi Genişletmek için tıkla ... Aç o zaman ----------Eklendi @ 15:41:32 ---------- Yazıldı @ 15:40:51 ---------- Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Klon
anılbaran' Alıntı: benimde acasım geldi Genişletmek için tıkla ... Aç o zaman ----------Eklendi @ 15:41:32 ---------- Yazıldı @ 15:40:51 ---------- Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Klon