Sadece sordum .. :D sonunda şakadan anlayan birini buldum
__xXx__ Üye 'Şeref'' Alıntı: Sadece sordum .. Genişletmek için tıkla ... sonunda şakadan anlayan birini buldum
'Şeref' Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: sonunda şakadan anlayan birini buldum Genişletmek için tıkla ... Şaka olmayadabilir, konunun kapanması gerektiğinide düşünebilirsin, ne varki bunda dimi
__xXx__' Alıntı: sonunda şakadan anlayan birini buldum Genişletmek için tıkla ... Şaka olmayadabilir, konunun kapanması gerektiğinide düşünebilirsin, ne varki bunda dimi
__xXx__ Üye haklısınız ama o lafı söyleme niyetim şakaydı gerçek sanıp tartışma çıkarabilen birileri cevap yazabilirdi bana
haklısınız ama o lafı söyleme niyetim şakaydı gerçek sanıp tartışma çıkarabilen birileri cevap yazabilirdi bana
minoo Üye Konu Sahibi Biz genelde şaka yaptığımız zaman cümlenin sonuna gülen bir ifade koyarız canım ----------Eklendi @ 00:37:45 ---------- Yazıldı @ 00:37:12 ---------- Praetor' Alıntı: Boş bir konu açtın ve 675 mesaj mı geldi Vay beee Demek dolusunu açsan... Genişletmek için tıkla ... Sen bir de gösterim sayısına bak
Biz genelde şaka yaptığımız zaman cümlenin sonuna gülen bir ifade koyarız canım ----------Eklendi @ 00:37:45 ---------- Yazıldı @ 00:37:12 ---------- Praetor' Alıntı: Boş bir konu açtın ve 675 mesaj mı geldi Vay beee Demek dolusunu açsan... Genişletmek için tıkla ... Sen bir de gösterim sayısına bak
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Biz genelde şaka yaptığımız zaman cümlenin sonuna gülen bir ifade koyarız canım bana mı bu cümle ona göre üstüme alınayım Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Biz genelde şaka yaptığımız zaman cümlenin sonuna gülen bir ifade koyarız canım bana mı bu cümle ona göre üstüme alınayım Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Konu Sahibi Evet sanaydı. O cümle sonunda gülücük koymadığın için şaka olduğunu anlamayan olabilirdi anlamında dedim. Ama biz ifade olmasa da anlıyoruz
Evet sanaydı. O cümle sonunda gülücük koymadığın için şaka olduğunu anlamayan olabilirdi anlamında dedim. Ama biz ifade olmasa da anlıyoruz
__xXx__ Üye allah razı olsun şu son birkaç gündür yüzüm gülmediği için içimden gelmiyor onu oraya koymak
minoo Üye Konu Sahibi Off delircem galiba. Hiç uyumadım yine. Birazdan hazırlanıp yola çıkcam. Allahm neydi benim günahım Uykusuz nasıl geçircem yine bir günü dha ya
Off delircem galiba. Hiç uyumadım yine. Birazdan hazırlanıp yola çıkcam. Allahm neydi benim günahım Uykusuz nasıl geçircem yine bir günü dha ya
minoo Üye Konu Sahibi Ne biçim gündü ya Sabah yine 7de uyancam ama hala yatmıyorum. Valla dengesizim ben