Bootloader'ı test etmek

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bu testi yaptim cihaz kilitli

anılbaran

anılbaran

Üye
kilidi sonradan açma imkanımız yok galiba

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kilidi sonradan açma imkanımız yok galiba
var ama şu an için açmanın bir anlamı yok çünkü unlocked custom rom yüklemek gerekli ve bilmeyen için riskli bir işlem cihazınız brick olabilir

anılbaran

anılbaran

Üye
bana bişi olmaz modderım zaten :D

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
anılbaran

anılbaran

Üye

o zaman xda yayınladı lumia800 ve 710 için birer tane rom mevcut at birisini de tecrübe edelim

---------- Eklendi @ 18:29:48 ---------- Yazıldı @ 18:24:46 ----------

http://www.maxicep.com/windows-phon...e-icin-hspl-ve-rspl-nasil-yapilir-631790.html
konuda anlatımı var listeden uyumlu cihazın varsa güzel bir deepshining unlocked custom rom da var linkini reririm istersen

cihazım yok malesef windows phone 3-4 sene sonra geçerim büyük ihtimal.Tabi wp 2 sene sonra ios ve fandroid oyunları çıkarsa o zaman direk geçerim :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cihazım yok malesef windows phone 3-4 sene sonra geçerim büyük ihtimal.Tabi wp 2 sene sonra ios ve fandroid oyunları çıkarsa o zaman direk geçerim :D
iki sene biraz kötümser bir tahmin olmuş oyun olarak düşünüyorsan gameloft bu yıl 20 adet popüler oyununu wp için çıkaracagını açıkladı aynı şekilde ea games in de benzer bir açıklaması var bence sen bu yıl sonunda geçersin wp ye

anılbaran

anılbaran

Üye
iki sene biraz kötümser bir tahmin olmuş oyun olarak düşünüyorsan gameloft bu yıl 20 adet popüler oyununu wp için çıkaracagını açıkladı aynı şekilde ea games in de benzer bir açıklaması var bence sen bu yıl sonunda geçersin wp ye

hımmm eger dedgim dogruysa belki olabilir :hmmm

hayrimale

Üye
Arkadaşlar dediğinizi yaptım ama benim pc lumia 800 yeni aygıt diyer buldu rm 801 sihirbaz açılıyor yani flah olarakda açmıyor dload diyte birşeyde yazmıyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar dediğinizi yaptım ama benim pc lumia 800 yeni aygıt diyer buldu rm 801 sihirbaz açılıyor yani flah olarakda açmıyor dload diyte birşeyde yazmıyor

bootloader kilitli cihazin var demek bu. Bootloader acik olsa qualcomm bootloader olarak gözükür.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Konuyu hortlattığım için özür diliyorum beyler Benim Telefon Lumia 920 ben buna dosya falan atmak istiyorum bu dediği işlemi yapsak arkadaşın telefona bişey olur mu yada garanti dışı kalma ihtimali var mı pek bilmiyorum alalı 1 hafta oldu olmadı oyun falanda atabilir miyiz bi yardım etseniz çok sevinirim :/

Takipçi Satın Al

Üst Alt