Yeni gördüm 12sinde aldım bu ayınNezaman aldın![]()
iyi yapmışınYeni gördüm 12sinde aldım bu ayın

ama sd desteklisini çıkarıyo şimdi de şerolariyi yapmışın![]()

Beyler lütfen yardım edin telefonun BL'sini açtım.Telefon açılırken Warnin Your Device Unlocked filan yazıyor.Fastboota açınca yukarda da unlocked yazıyor.Ama CWM flashlayamıyorum.Hata veriyor.Yardım edebilir misiniz ? En son CWM linkini vererek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
recovery olarak değiştir indirdiğin dosyanın adınıNasıl yapayım ? mfastboot flash recovery recovery.img mi yazayım gene
super su dosyası teleofnun içinde mi ?Oldu yaşasın adamsın da şimdi nasıl benim eski telefon gioydu bu touch recoveryden bişi anlamadım oldu recovery karşımda ne yapayım şimdi :=))
biraz kurcala öğrenirsinbilmemŞimdi cwm den flashladım rootu menüde SuperSU var ama bana root is broken diye soru sormadı oldu mu root ?
dene bişetle titanium backup yükle mesela denerica ederim geçmiş olsunPower Toggles yükledim kapatma menüsü ekledim recoveryde aç dedim root izini istedi verdim açtı oldu çok teşekkür ederim @Mr.Turk iyi günler))

)Şimdi bu adımda ;
) Şimdi gravity box ve sposed link verir misiniz moto g de çalışan ? Bir de kapasitif tuşları xposeddan nasıl değiştirebilirm ?
