Şu telefonu unlock ettim cm 11 yükledim. Fakat müzik uygulaması çalışmıyor. Sadece Apollo değil , bütün müzik uygulamaları çalışmıyordu. Bende Stock romu yükledim senin anlatımlarınla. Stock rom yüklendi yüklenmesine fakat telefonun bootloaderi tam kilitlenmedi. Otomatik olan ile yaptım, manuel olarakta yaptım fakat olmuyor. Telefonda locked yazıyor fakat Fastbootun en altında Failed yazıyor kilitlerken. Ayrıca kilitlenmeden önce bootloader modda bootloader locked status code 0 yazıyordu. Şimdi o status code 2 oldu. Kilitlendimi kilitlenmedimi anlayamadım açıkçası 
Kilidi aç kapa aç kapa yapinca o sayaç deyişyo demekki ben açtım kilidi 3 yaziyo şuan hiç kitlemedimHacı bende bişey soracam yaŞu telefonu unlock ettim cm 11 yükledim. Fakat müzik uygulaması çalışmıyor. Sadece Apollo değil , bütün müzik uygulamaları çalışmıyordu. Bende Stock romu yükledim senin anlatımlarınla. Stock rom yüklendi yüklenmesine fakat telefonun bootloaderi tam kilitlenmedi. Otomatik olan ile yaptım, manuel olarakta yaptım fakat olmuyor. Telefonda locked yazıyor fakat Fastbootun en altında Failed yazıyor kilitlerken. Ayrıca kilitlenmeden önce bootloader modda bootloader locked status code 0 yazıyordu. Şimdi o status code 2 oldu. Kilitlendimi kilitlenmedimi anlayamadım açıkçası
![]()

@Metalci Melek abi arkadaşa bi yardımcı olBu hatayı alıyorsanız benim gibi bu komuttan önce ve ilk cmd açtıgınızda fastboot devices komutunu yazmanız gerekiyor yoksa olmuyor.
Ben ikinci adımda takıldım,
Cihazı fast moda geçirdim, gerekli olan driverları yükledim, cihazın verdigi bootloader kodunu motorola sitesine yazarak gerekli kodu aldım yanlız "fastboot oem unlock KODUNUZ" yazdıgımda kod yazılı üzerini siyah yaptım alttaki hata mesajını alıyorum hatayı nerde yapıyorum acaba ?

Fastboot oem unlock yazmışsın mfastboot oem unlock yazman lazımBu hatayı alıyorsanız benim gibi bu komuttan önce ve ilk cmd açtıgınızda fastboot devices komutunu yazmanız gerekiyor yoksa olmuyor.
Ben ikinci adımda takıldım,
Cihazı fast moda geçirdim, gerekli olan driverları yükledim, cihazın verdigi bootloader kodunu motorola sitesine yazarak gerekli kodu aldım yanlız "fastboot oem unlock KODUNUZ" yazdıgımda kod yazılı üzerini siyah yaptım alttaki hata mesajını alıyorum hatayı nerde yapıyorum acaba ?
Direk C/P yaptığım için dikkat etmedim, şimdi kaldığım yerden devam edeyim dedim ve recovery dosyasını aşagıda ki gibi flash'ladım. Ama bu işlemden sonra cihazı acarkan ses kısma tuşuna bastım sonra ses acmaya bastığımda sizin belirttiğiniz gibi CWM girmesi lazım SuperSu kurmak için ama CWM menüye giremedim, SuperSu telefon bellegine attım ama bir türlü CWM başlatamadığım için SuperSu kuramadım atladığım biryer mi var ?Fastboot oem unlock yazmışsın mfastboot oem unlock yazman lazım
Telefonu ses kısma + power tuşu ile açDirek C/P yaptığım için dikkat etmedim, şimdi kaldığım yerden devam edeyim dedim ve recovery dosyasını aşagıda ki gibi flash'ladım. Ama bu işlemden sonra cihazı acarkan ses kısma tuşuna bastım sonra ses acmaya bastığımda sizin belirttiğiniz gibi CWM girmesi lazım SuperSu kurmak için ama CWM menüye giremedim, SuperSu telefon bellegine attım ama bir türlü CWM başlatamadığım için SuperSu kuramadım atladığım biryer mi var ?

Soru çıkmadı ama ilk seferde recovery flashladıktan sonra, direk SuperSu flashlasam bu kadar zahmete girmeyecektim sanırım işlemleri baştan sıra ile yaptım şimdi Cm11 romu kuruyorum ekranda Cyanogenmod ve kötü adroid smile etrafından okumuz dönüyor bir kurup yatsaydım sabah zor kalkacaz gibi, yardımlarınız için teşekkürler inşAllah sorunsuz bir kurulum olur.Cwm yi yükleyince sana ingilizce iki soru sorar onları doğru cevaplamazsan eski recoverye geri döner![]()

Ben gapps kurmadım ama google play vardı :PSoru çıkmadı ama ilk seferde recovery flashladıktan sonra, direk SuperSu flashlasam bu kadar zahmete girmeyecektim sanırım işlemleri baştan sıra ile yaptım şimdi Cm11 romu kuruyorum ekranda Cyanogenmod ve kötü adroid smile etrafından okumuz dönüyor bir kurup yatsaydım sabah zor kalkacaz gibi, yardımlarınız için teşekkürler inşAllah sorunsuz bir kurulum olur.
Not: Mübarekler ilk defa CM kullanacağım birinizde diyinsene Google PlayStore yok Gapps paketini gecenin bir vakti indirim kuruyorum şimdi kimsede uyarmıyor![]()
Yav bende vardı diye hatırlamamın sebebi bir kez kurmuş olmam ve sanirim güncelleme sürümleri yüklemiş olmam kalmış aklımdaKurmazsan olmuyor![]()
pardon
sorun halen devam ediyor...