Moto G Bootloader Unlock ve CWM Root nasıl yüklenir? ( Orjinal ROM'a dönme )

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
mesajım bulunsun ilerde mutlaka denerim :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Nezaman aldın :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
HE YA sinir oldum

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
lazye

lazye

Üye
çok yaralı bi konu ama şimdilik deneyemiyorum :duvar2:garanti sıkıntı olur diye :karisti:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İlerde artık :)

• Beğen
Tepkiler: lazye

Motorola53

Üye
Beyler lütfen yardım edin telefonun BL'sini açtım.Telefon açılırken Warnin Your Device Unlocked filan yazıyor.Fastboota açınca yukarda da unlocked yazıyor.Ama CWM flashlayamıyorum.Hata veriyor.Yardım edebilir misiniz ? En son CWM linkini vererek

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Beyler lütfen yardım edin telefonun BL'sini açtım.Telefon açılırken Warnin Your Device Unlocked filan yazıyor.Fastboota açınca yukarda da unlocked yazıyor.Ama CWM flashlayamıyorum.Hata veriyor.Yardım edebilir misiniz ? En son CWM linkini vererek

şunu dene bakalım birde

• Beğen
Tepkiler: Motorola53

Motorola53

Üye
Nasıl yapayım ? mfastboot flash recovery recovery.img mi yazayım gene

Motorola53

Üye
Oldu yaşasın adamsın da şimdi nasıl benim eski telefon gioydu bu touch recoveryden bişi anlamadım oldu recovery karşımda ne yapayım şimdi :=))

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Oldu yaşasın adamsın da şimdi nasıl benim eski telefon gioydu bu touch recoveryden bişi anlamadım oldu recovery karşımda ne yapayım şimdi :=))
super su dosyası teleofnun içinde mi ?
oyleyse en basta install var ona tıkla ordan dosyayı bul yükle işte :D biraz kurcala öğrenirsin

Motorola53

Üye
Şimdi cwm den flashladım rootu menüde SuperSU var ama bana root is broken diye soru sormadı oldu mu root ?

Motorola53

Üye
Power Toggles yükledim kapatma menüsü ekledim recoveryde aç dedim root izini istedi verdim açtı oldu çok teşekkür ederim @Mr.Turk iyi günler :)))

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Power Toggles yükledim kapatma menüsü ekledim recoveryde aç dedim root izini istedi verdim açtı oldu çok teşekkür ederim @Mr.Turk iyi günler :)))
rica ederim geçmiş olsun :D
önünde uzun bir maraton var forumda gördüğün her romu deneybilirsin :D

Motorola53

Üye
Yok dediğin gibi Stock da kalıp Android L bekleyeceğim tabi o sırada xposed gravitybox la bir şeyler yapacağım :))Şimdi bu adımda ;

Logo Düzeltme
1. Bu dosyayı indirin. logo.rar
2. Telefonu Bootloader moda alın.
3. Bu kodu çalıştırın.

Bootloader galiba fastboot oluyor.Gene orayı açıp
mfastboot flash logo logo.bin bunu yazıcam değil mi ?Hallettim :)) Şimdi gravity box ve sposed link verir misiniz moto g de çalışan ? Bir de kapasitif tuşları xposeddan nasıl değiştirebilirm ?

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
O logo eskiydi sanırsam :)

Üst Alt