Moto G Bootloader Unlock ve CWM Root nasıl yüklenir? ( Orjinal ROM'a dönme )

Sponsorlu Bağlantılar

onurguler

Üye
recovery dosyasını ad-toolsa atın demişsni fakat adb tools klasörü nerede onu bulamadım,
fastboot klasöürnün içine atıp kodu çalıştırdım, mismatch partition size yazısı geldi,
geçiş yapamadım cwm ye
sürekli yeniden başlıyor, halen recovery mode a geçmeye çalışsam bile...

Son düzenleme:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Pc olmadan stock recovery nasıl yüklerim
@Metalci Melek

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
recovery dosyasını ad-toolsa atın demişsni fakat adb tools klasörü nerede onu bulamadım,
fastboot klasöürnün içine atıp kodu çalıştırdım, mismatch partition size yazısı geldi,
geçiş yapamadım cwm ye
sürekli yeniden başlıyor, halen recovery mode a geçmeye çalışsam bile...
Fastboota atcaksın anlatımı değistirdim gözden kaçan bikaç yer var kusura bakma

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şu recivery dosyasını bi atsana

.img uzantisini .zip yapsam cwmden flashlasam ne olur

Son düzenleme:
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tırt olur

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Google klavyeyi değistirmistim OTA güncellemesini yuklerken bu apk da hata veriyo
Stock klavyeyi geri nasil yukliycam es dosya ile system app dan değistirdim olmadi sildim olmadi

Stok klavyeyi nasil flashlarim cwm den?
Android L klavyeyei cwm den flashlamistim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bizimkinde tüm apk lar system app içinde değil bi dizin daha var adı aklıma gelmiyo

• Beğen

kaderin25

Üye
bunları moto g klübünde yazın
Hakan bayramini kutlarim kardesim 4.4.4 güncellenmesini otadan değil gunllemesini indirerek yaptım bootloader unlock da ettim ama simdi 4.4.4 de bootloader relock yapamıyorum sana verdiğim linkde 4.4.2 stock roma downgrade işleminin anlatimini yapmislar İngilizce olduğundan pek birşey anlayamadım bi inceliyebilirmisin sana zahmet

Son düzenleme:
  • Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Valla yoğunum boş vakitte bakarım seninde bayramın kutlu olsun kardeş

kaderin25

Üye
ok hakan bak bi de şu link var downgrade ile ilgili video da linkler de verilmiş

1.Siga todos os passos do tutorial corretamente!

2.Isso serve pra fazer downgrade ou simplismente voltar ah rom stock jelly bean!

3.Faça por sua conta se der algo errado não me culpe!

4.Moto tool link:
ou

5.Hard reset link:

6-Drivers da motorola,atualize os drivers antes do procedimento!Link

7.Atençao se ocorrer algum erro utilize esta rom que é 4.4.2 KK,(MAIS NESTA VC DEVE DIGITAR O SEGUINTE COMANDO ''FLASH.BAT'' (sem aspas).....rom aqui

Credito do link: Pedro Garcia
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hakan 4.4.2 ye downgrade yaptım ama bootloader relock yapmıyorum mfastboot oem lock dediğimde failed to validate system image hatası veriyor

Son düzenleme:
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik yolu dene

kaderin25

Üye
denedim olmuyor o hatayı neden verebilirki

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Dosya bozuk olabilir baśtan indir xt1033 değilmi?

kaderin25

Üye
onu da denedim olmadı başka bir yolla başardım bu arada 4.4.2 ye downgrade, 4.4.4 stock firmware ye dönme, brick teli kurtarma ve bootloader lock hakkında anlatım hazırlamak istersen gerekli dökümanların linklerini atarımhepsini de tecrübe ettim acı oldu ama neyse :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sen at ben bakarım :)

kaderin25

Üye
1-) 4.4.4 de bootloader lock işni 4.4.4 ün stock romu çıkmış onla yaptım aynı diğeri gibi fastboot klasörüne verdiğim linkdeki romu ve senin anlatımındaki retail_AS+lock ile otamatik yaptım link altta

2-) cihaz brick olduğunda moto tool aio v3 ile cwm yi ve supersu yu flaşlayabiliyorsun önceden cwm ile yedeklediğim 4.4.4 romu bu yolla telefona attığında brick mirick kalmıyor 4.4.4 backupunu da otgusb bellekle restore ettim ben ayrıca bu programla orjinal google company logosu da flaşlayabiliyorsun link altta

3-) şimdi gelelim downgradeye onu da verdiğim youtube linkinde anlatıldığı gibi downgradeye zorluyorsun youtube deki linkde videonun altında indirmen gerekenler var

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

flashall.bat ve hard reset yaptıktan sonra altta linkdeki dosyayı indir içindeki rom dosyasını bizim 4.4.2 asia dosyasıyla değiştir ve bat uzantılı olan flash isimli dosyaya tıkla bitti gitti artık 4.4.4 den 4.4.2 ye döndün

Son düzenleme:
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hmm tamam bi el atarım :)

Üst Alt