onurguler
Üye
Fastboota atcaksın anlatımı değistirdim gözden kaçan bikaç yer var kusura bakmarecovery dosyasını ad-toolsa atın demişsni fakat adb tools klasörü nerede onu bulamadım,
fastboot klasöürnün içine atıp kodu çalıştırdım, mismatch partition size yazısı geldi,
geçiş yapamadım cwm ye
sürekli yeniden başlıyor, halen recovery mode a geçmeye çalışsam bile...
Elinde img dosyası var mı?Pc olmadan stock recovery nasıl yüklerim
@Metalci Melek
Gerek kalmadı pc bulurum bir iki gün icinde yuklerim stockElinde img dosyası var mı?
İmg dosyasını nasil flashlycam ki cwm den oluyo mu ?Elinde img dosyası var mı?
Google klavyeyi değistirmistim OTA güncellemesini yuklerken bu apk da hata veriyoTırt olur
Hakan bayramini kutlarim kardesim 4.4.4 güncellenmesini otadan değil gunllemesini indirerek yaptım bootloader unlock da ettim ama simdi 4.4.4 de bootloader relock yapamıyorum sana verdiğim linkde 4.4.2 stock roma downgrade işleminin anlatimini yapmislar İngilizce olduğundan pek birşey anlayamadım bi inceliyebilirmisin sana zahmetbunları moto g klübünde yazın
ok hakan bak bi de şu link var downgrade ile ilgili video da linkler de verilmişValla yoğunum boş vakitte bakarım seninde bayramın kutlu olsun kardeş
Hakan 4.4.2 ye downgrade yaptım ama bootloader relock yapmıyorum mfastboot oem lock dediğimde failed to validate system image hatası veriyorValla yoğunum boş vakitte bakarım seninde bayramın kutlu olsun kardeş