Bootloader kilidi kaldırdım telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bootloader kilidi kaldırdım telefon açılmıyor
Desire C kullanıyorum CM10 yüklüydü orjinal rom a dönmek için RUU yükleyecektim ama root ve bootloader kilidini kaldırmak lazımmış root kaldırdım ama bootloader kaldırınca telefon yeniden başladı direk hboot moduna geçiyor yeniden ruu yüklemeyi denedim bu sefer güncel sürümü bulmuyor android mi silindi acaba içinden? hboot menüde yukarıda ***RELOCKED*** ***Security Warning*** yazıyor ?????Recovery menüde açılmıyor nasıl kurtarırım telefonu ??Brick mi olmuş biri bişey yazsın!

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kardeş ruu yüklemek için orjinal kernel ve relock bootloader gerekir sana lazım olan orjinal kernel. onu bulup flaşlarsan ruu ile stok roma dönebilirsinpardon orjinal recovery flaşlaman lazım buyur kardeş buldum bu foruma üye ol sonra verdiğim linkte stock recovery var onu flaşla tekrar ruu kurmayı dene düzelir

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ruu yüklemek için orjinal kernel ve relock bootloader gerekir sana lazım olan orjinal kernel. onu bulup flaşlarsan ruu ile stok roma dönebilirsinpardon orjinal recovery flaşlaman lazım buyur kardeş buldum bu foruma üye ol sonra verdiğim linkte stock recovery var onu flaşla tekrar ruu kurmayı dene düzelir
şuan şarjı kalmamış taktım biraz kalsın.
fastboot flash recovery recovery.img di dimi kod?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
şuan şarjı kalmamış taktım biraz kalsın.
fastboot flash recovery recovery.img di dimi kod?

aynen öyle dostum daha önce benim de başımda gelmişti desire c kullandığım zamanlar konuyu görünce yardım etmek istedim

unutma stock recovery ve relock bootloader gereklidir ruu yüklemek için. sen relock yapmışsın recovery kalmış onu da flaşla sonra ruu yu dene olacaktır büyük ihtimalle olmazsa tekrar mesaj at bana bulmaya çalışırım başka stock recovery

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle dostum daha önce benim de başımda gelmişti desire c kullandığım zamanlar konuyu görünce yardım etmek istedim

unutma stock recovery ve relock bootloader gereklidir ruu yüklemek için. sen relock yapmışsın recovery kalmış onu da flaşla sonra ruu yu dene olacaktır büyük ihtimalle olmazsa tekrar mesaj at bana bulmaya çalışırım başka stock recovery
tamam çok sağolasın denerim birazdan şarj dolsun

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
ok kolay gelsin bi sorun olursa mutlaka yaz buraya

C:\fastboot>fastboot flash recovery recovery.img
sending 'recovery' (8701 KB)...
OKAY [ 1.360s]
writing 'recovery'...
(bootloader) signature checking...
FAILED (remote: signature verify fail)
finished. total time: 2.969s

hata veriyor ya sonda olmadı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bekle başka bitane bulmaya çalışim xda da vardı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hocam bulamadım ama xda da konu açtım elbet paylaşan biri olur sen tekrar
fastboot flash recovery recovery.img komutunu dene bi

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Benim asıl sorunum orjinal rom a dönmede
RUU olmuyor
backup yapmıştım data zip i silinmiş kendi kendine hasarlı diyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hocam stock roma geri dönmek istiyor musun ?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam ben xda da konu açtım cevap gelirse sana stock recoveryi paylaşırım tekrar
fastboot flash recovery recovery.img yaparsın sonra relock bootloader yapıp ruu yüklersin beklemedeyim şuan

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
dostum RUU sorunsuz bir şekilde yükleyebilmek için bootloader kilidi relock olmalı ve recovery de stok olmalı ah bi stock recovery bulsam sana direk paylaşacağım ama bilindik bi model olmadığı için kimse paylaşmamış recovery aha buldum ama mahkeme yasağı var dns değiştirerek indirmeye çalış bi

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
dostum RUU sorunsuz bir şekilde yükleyebilmek için bootloader kilidi relock olmalı ve recovery de stok olmalı ah bi stock recovery bulsam sana direk paylaşacağım ama bilindik bi model olmadığı için kimse paylaşmamış recovery aha buldum ama mahkeme yasağı var dns değiştirerek indirmeye çalış bi
backup daki data zip i silinmeseydi dönecektim geriindiriyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
mahkeme yasağı var nasıl indirdin ? :)tamamdır ben indirdim recovery yi hotspot ile engeli kırdım dur upload edeyim bekle birazda RUU dan geri döneceksin

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
yine cwm 5.5.0.4 yükledi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hocam bekle upload olsun paylaşıcam stock recoveryi BUYUR STOCK RECOVERY

relock bootloader yap sonra yukardaki linktekini fastboot flash recovery recovery.img ile flaşla sonra RUU yu kureğer yine sıkıntı çıkarsa bu sefer ilk önce stock recoveryi flaşla sonra relock bootloader yap sonra RUU yu kur %100 olacaktır