boot screen değşmior yardm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
boot screen değşmior yardm
arkadaşlar bi sürü boot scren indirdm ama splashscreen.mif dosyasını xplore ile c resources apps içine attm olmadı e resour..apps a attm gene olmadı yardm lûtfn teldn griom tel modeli c6 01 yardmlarnzı bekliorm

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yardm böle olmuyor

haqanguven

haqanguven

Üye
arkadaşlar bi sürü boot scren indirdm ama splashscreen.mif dosyasını xplore ile c resources apps içine attm olmadı e resour..apps a attm gene olmadı yardm lûtfn teldn griom tel modeli c6 01 yardmlarnzı bekliorm

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yardm böle olmuyor

rom patcherdan c2z yamasını aktif etmen gerek yoksa görmez

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher da öle dosya yok bana linkle verblrmsn o yama dosyasını?

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
kardeşim c den okumaz rofs2 içine atmalısın yada batarya ikon değiştirme modunu uygulaman lazım

tempestshine

tempestshine

Üye
ne demek ne alaka.batarya şebeke rengi değiştirme modu tüm mifleri etkiler

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye

batarya iconu değistirmeyle boot screen ne alaka?
[/

ssplashscreen.mifle alakalı batarya şebeke rengi başka mif bu başka mif aç rofs2 incele...

ne alaka mı? aynı dosya demiyoruz zaten. boot için splashscreen.mif dosyası batarya ikon için avkon2.mif dosyası. modu uygulamadan birini Z/ den birini C/ den mi okuyacak tel. sen neyin kafasındasın kardeş? ne biliyorsunda ne tartışıyorsun?

haqanguven

haqanguven

Üye

[/

ssplashscreen.mifle alakalı batarya şebeke rengi başka mif bu başka mif aç rofs2 incele...

ne alaka mı? aynı dosya demiyoruz zaten. boot için splashscreen.mif dosyası batarya ikon için avkon2.mif dosyası. modu uygulamadan birini Z/ den birini C/ den mi okuyacak tel. sen neyin kafasındasın kardeş? ne biliyorsunda ne tartışıyorsun?

ergen ergen konusup benim canımı sıkma...

• Beğen
Tepkiler: GeZeGeN20

toxemia

Üye
ARKADAŞLAR PANİK YOK....ANLICAĞINIZ KOLAYLIKLA AKTARIM YAPAYIM...BU SIRALAMAYI İZLERSENİZ MUTLAKA YAPARSINIZ....

1-x-plorer ile z:/resorce/apps içinde (*.mif ) yaz arama yap
2-bulunun tüm *.mifleri tümünü işaretle diyerek kopyala
3-tümünü (z:\resource\apps) içinden (e:\resource\apps) içine kopyala
4-my joshlog_patch.sis dosyasını yükle (o yerine yükler zaten)
5-telefona restart at
6-C:/sys/bin/AknIcon.dll dosyasının sonuna 1 koy örnek (C:/sys/bin/AknIcon.dll1)
7-telefona restart at
8-renkli batarya *.mifini E:/resource/apps içine at
9-C:/sys/bin/AknIcon.dll dosyasının sonundaki 1 kaldır örnek (C:/sys/bin/AknIcon.dll)
10-telefona restart at
11-işlem tamam :)

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
yok ya xpore ile olmuyo bit kadr dugmeleri var eksik kopyalamisim tel res atinca acilmadi hard yaptim gecti ben normal bootdan memnunmu

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye

[/

ben avkon2 modu kullanıyorum ve bütün bu dediklerinde bu modla oluyor modu kullanmadan niye yorum yapıyorsun

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Startup.mbm Değiştirmeyi Dene Olmadıysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt