majorosmajor
Üye
Boot animasyonunda takılma hatasının arka arkaya olması
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5-6 gün önce sIII'ümü bildirim kontrolü yapmak için elime aldığımda hiç bir şekilde tepki vermediğini ancak sadece led inin mavi yandığını gördüm. Güç tuşundan kapatamadım bu yüzden bataryayı çıkarıp taktım ve açmaya çalıştım telefonu ancak telefon boot animasyonunda takılıyordu. Recovery mode dan cache i temizledim ancak işe yaramadı. Odinden stock rom attım ki zaten stock kullanıyordum, yine olmadı. Artık son çare recovery mode dan factory reset yaptım düzeldi. Önceden şansına backup ladığım çoğu programı titanium backup ile kurtarabildim ancak yine de tam olarak ayarları yapmak bir iki saatimi aldı hatta bazı oyunların verilerini yedeklediğim halde corrupted hatası verdi ve zorla baştan başlattı beni.
Her neyse gelelim sorunuma bugün yine aynısı geldi başıma. Açıkcası neyin tetikleyebileceğini ya da factory reset dışında düzeltme imkanı olup olmadığını bilmek istiyorum. Telefon her seferinde root luydu ve lucky patcher, beats audio, blackmart, busybox, root browser, triangle away ve titanium backup programları istiyor root haklarını. Acaba bunların biri mi probleme yol açıyor?
Her neyse gelelim sorunuma bugün yine aynısı geldi başıma. Açıkcası neyin tetikleyebileceğini ya da factory reset dışında düzeltme imkanı olup olmadığını bilmek istiyorum. Telefon her seferinde root luydu ve lucky patcher, beats audio, blackmart, busybox, root browser, triangle away ve titanium backup programları istiyor root haklarını. Acaba bunların biri mi probleme yol açıyor?

.