BoostTurbine 2000 ile telefonlarınızı dilediğinizce şarj edebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
BoostTurbine 2000 ile telefonlarınızı dilediğinizce şarj edebilirsiniz
Kullandığınız akıllı cep telefonlarınızın ve internet tabletlerinizin hiç ummadığı anda şarjının bitmişliği olmuşken, bu sorunun üstesinden Etonfirmasının geliştirdiği BoostTurbine 2000 isimli enerji istasyonu ile birlikte gelmeyi başaracaksınız.Portatif enerji ünitesinin içerisinde 2000 mAh şarj edilebilir yapıdaki batarya yer alırken, ürün üzerindeki kolun bir dakika çevrilmesiyle birlikte 30 saniye görüşme ve 5-6 yazılı mesaj atılması sağlanılıyor.Cihazın üzerinde bulunan USB portu ile birlikte birçok cihazın şarj aleticihaza takılabilirken, BosstTurbine 2000 tam olarak dolu olduğu zaman birakıllı telefonu şarj edebiliyor ve üzerindeki led ışıklar ile enerji durumuhakkındaki bilgileri size sunuyor.BosstTurbine 2000 isimli ürüne, Eton’un resmi sitesi üzerinden 60 dolarlık bir fiyat etiketi karşılığında sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Maxicep

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:

aleranol

aleranol

Üye
benim telefonun pilini dolduramıyor. not2 için ne yapılacak bekliyorum

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar note 2 için 1.5 şarj doldurmak gerekiyor biraz daha beklerseniz zaten note 2 gibi yüksek bataryalı telefonlara da bu tarz ürünler üretilir. Blrdw türkiyede ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

Samet.25

Tsk

phasan

phasan

Üye
Bu tirkiyede nezaman cikar

avcitalip

avcitalip

Üye
şimdiden söylüyorum bu cihazlar uzun ömürlü olmayacak ! ! ! :evet:

Samet.25

Yanimizdami tasicakmisiz bunu eger oyleyse 2 yedek batarya alirim buna para verene kadar .d

phasan

phasan

Üye
Bu guzel olacaga benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...