MaxipmaN
Üye
kardeşimdeki dellin batarya bitmiş iki sene oldu deli gibi ısınıyo macunlatsam bir ayda kurutur gittiği yere kadar gitsin dedimaynn ztn ısınmaması daha iyi bundan önceki laptopumda çok ısınıyordu nette gezerken bile ısınıyordu sinir oluyordum
hmm garip bnm şimdiye kadar en beğendiğim markalardan biri soğutma konusunda 2 tane dell aldım şimdiye kadar 2 si de çok ısınmıyordu kardeşininkinin marka nekardeşimdeki dellin batarya bitmiş iki sene oldu deli gibi ısınıyo macunlatsam bir ayda kurutur gittiği yere kadar gitsin dedim
eylülde kendime samsung aldım 3.nesil oh be dedimhmm garip bnm şimdiye kadar en beğendiğim markalardan biri soğutma konusunda 2 tane dell aldım şimdiye kadar 2 si de çok ısınmıyordu kardeşininkinin marka ne
birde bn de bunu genelde kardeşime bırakırım
bnmkiyle nerdeyse aynıymış kardeşler hep böyleleri mi kullanıreylülde kendime samsung aldım 3.nesil oh be dedimkardeşimdeki dell n5110 alındığında da ısınıyordu namussuz
zaten ayfon5i de varbnmkiyle nerdeyse aynıymış kardeşler hep böyleleri mi kullanır
sn sırf laptop mu kullanıyon
konuyu pert etmedin ya ztn çözüme ulaştı kimi laptoplarda olur böyle dedik ya bir de olmadı termal macun ile fanı temizle dedik yetmez mizaten ayfon5i de vareskisi evin bilgisayarıydı ona kaldı samsungu ben aldım,daha çok masaüstündeyim laptopu babam eve geldikçe giriyo ben de değişiklik olsun 8.1 kullanayım diye 3günde bir açıyom yani daha çok masaüstüGDDR5 kusra kalma konuyu pert ettim
alacan altına bi tane zalman püfür püfür üfleyecekkonuyu pert etmedin ya ztn çözüme ulaştı kimi laptoplarda olur böyle dedik ya bir de olmadı termal macun ile fanı temizle dedik yetmez mi
bnm masaüstüne yaptığım kasa kadar fan var içinde üstüne birde küçükler varalacan altına bi tane zalman püfür püfür üfleyeceksonra şarjı da sabitledik mi oyuna oyun demezdim
Yan kapakta demi iceri mi veriyobnm masaüstüne yaptığım kasa kadar fan var içinde üstüne birde küçükler varbirde soğuk su bağlasam
yan kapakta içeri verene sinir oluyorum çok toz topluyoYan kapakta demi iceri mi veriyo
doğru o var fan filtresi lazım ama koca fana yoktur sanırımyan kapakta içeri verene sinir oluyorum çok toz topluyo
Sıcaklık nasıl seninki ne göre?imzamdaki konudan sorabilirsin konu açman gerekmezBoost sorunun yok core clockun 950 mhz görmüş sıkıntı yok.
senin pcde bi sorun var galiba bak konudan aldım yazıyı ama soğutucu varmışSıcaklık nasıl seninki ne göre?
hocam i7 4çekirdek diyecektin sanırımsenin sıcaklık fazla. Ben Gta 4, Ac serisi, Bf 3, Far cry 3, Cod serisi, ets pes fifa vs, bütün oyunları oynamışımdır makine de şuana kadar 84 üzeri görmedim. Pes 13'de 55-60 derece arası değişiyor. Diğerleri de genelde 75-80 arası. Ama bir de şöyle birşey var bende ki i7 yani 2 çekirdek fazla haliyle daha fazla ısınıyor. Ona rağmen seninkinden düşük. Sen en iyisi onu servise gönderip şu ssd olayını çözdür ayrıca ısındığını belirt temizlerler.
Tamam işte i7 2 çekirdek fazla dedim yani i5 2 çekirdek, i7 2 çekirdek fazla dedim bu da 4'e eşit oluyorhocam i7 4çekirdek diyecektin sanırım
hıı anladım yanlış okumuşumTamam işte i7 2 çekirdek fazla dedim yani i5 2 çekirdek, i7 2 çekirdek fazla dedim bu da 4'e eşit oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?