Bonuslu Avea ( Ayrıcalıkları / Detayları / Ücretlendirme )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Bonuslu Avea ( Ayrıcalıkları / Detayları / Ücretlendirme )
BonusluAvea ile ödeme sistemlerinde yeni bir dönem başlıyor. BonusluAvea ile artık yanınızda cüzdan taşımayacaksınız.

Avea ve Garanti işbirliği, Mastercard ve Gemalto'nun desteğiyle geliştirilen BonusluAvea; NFC teknolojisi ile çalışan temassız banka ve kredi kartı uygulamasıdır. BonusluAvea ile yanınızda banka veya kredi kartı taşımadan AVEA NFC SIM kartınız içerisinde yer alan uygulamayı kullanarak alışverişlerinizi cep telefonunuzla temassız olarak gerçekleştirebilirsiniz.

BonusluAvea'ya hemen başvurmak için Formu doğru ve eksiksiz doldurduğunuz takdirde Garanti Bankası sizi en kısa süre içerisinde arayacaktır.

Detaylı bilgi için 'u ziyaret ediniz.

BonusluAvea'yı kullanmak için cep telefonunuzu değiştirmenize gerek yoktur. Mevcut SIM kartınızı Avea bayilerinden teslim alabileceginiz NFC SIM kart ile değiştirmeniz yeterlidir. BonusluAvea başvurusunda bulunabileceğiniz ve NFC SIM kart alabileceğiniz Avea bayilerini öğrenmek için 444 1 500 Avea müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

BonusluAvea'ya hemen başvurmak için Formu doğru ve eksiksiz doldurduğunuz takdirde Garanti Bankası sizi en kısa süre içerisinde arayacaktır.

BonusluAvea ile hızlı ve rahat alışverişin keyfini çıkarmak için Bonus Trink Cepte / Shop&Miles Cepte başvurusu yapabileceğiniz gibi Avea NFC SIM kartı satın aldığınızda BonusluAvea içerisinde yüklü olan ön ödeme kartınız Paracard Trink Prepaid'i de kullanabilirsiniz.

Paracard Trink Prepaid bir ön ödemeli karttır; kredi özelliği bulunmaz. İçerisine yüklediğiniz para kadar alışveriş yapma imkanı sunar.

BonusluAvea'yı, Türkiye'de ve dünyada MasterCard® PayPass™ logosu gördüğünüz tüm noktalarda kullanabilirsiniz. Garanti Bankası'nın temassız özelikli tüm kredi ve banka kartları gibi BonusluAvea'da da tek seferde 35 TL'ye kadar olan ödemelerinizi şifresiz ve imzasız olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası'nın temassız ödeme noktaları olan Trink noktalarını görmek için

BonusluAvea'da banka ve kredi kartı ile alışveriş yapmanın yanında şu işlemleri yapabilirsiniz:



  • Ödül kullanımı: Kartınızda biriken bonus ve milleri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
  • Kart bilgileri: Kartınızın 16 haneli numarasını, son kullanma tarihini ve kartınızdaki ödül tutarını öğrenebilir, ekstre bilgilerinizi SMS ile alabilirsiniz.
  • Kampanyalarım: Özel indirimlerden faydalanabilir, size özel kuponlarınızı ilgili üyeişyerlerinde kullanabilirsiniz.
  • Mobil Bankacılık: CepBank ile dilediğiniz kişiye SMS ile para transferi yapabilirsiniz.
  • CepBonus: Birikmiş bonuslarınızla TL, dakika ve mobil internet paketlerini satın alabilirsiniz.
  • Ayarlar: Uygulama şifrenizi değiştirebilir, tanımlı bir kart belirleyerek alışverişlerinizde seçmiş olduğunuz kart ile temassız işlemlerinizi daha hızlı* gerçekleştirebilirsiniz.

*Tanımlı Kart Seçimi adımından bir kart seçtiğiniz takdirde uygulamaya giriş yaptığınızda herhangi bir menüdeyken Kart kullan adımını seçmeden de telefonunuzla temassız işlem yapabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt