Bombaa ..!! Java anti-virüs programı en güncel program..

Sponsorlu Bağlantılar

bursa1616

bursa1616

Üye
s40(JAVA)TELEFONLARA VİRÜS BULAŞMAZ.

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Ya öyle deme dostum milletin çoğu virüsten şikayetçi... Biraz araştırdım bulunca paylaşmak istedim. Faydalanmak isteyen için...

bombaburak

bombaburak

Üye
Saol ama Error Verior

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
bi kaçdefa art arda dene kankam oluyo...

mamala

Üye
ben denedim ilk olarak bende çalışmıyor sandım fakat proğramı çalıştırın bekleyin ekranın üstünde bir yazı geçiyor taranıyor diye ............................. noktalamardan sonra virüs yoksa 0.0 diyor finis yazısına tıklayınca zaten çıkıyor hemen proğramdan yapamayanlar birdaha denesin fakat gçlü bir yazılımmıdır bilmiyorum ama

LimePie

LimePie

Üye
saol be helal :D

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
...Önemli değil kardeş...

Bakın programı çalıştıramayanlar konuyu kötülemesin demiştim... Demekki program tıkır tıkır çalışıyo..

mel.ek

mel.ek

Üye
eyvallah

Revengeful

Emekli Yönetici
Javalar için virüs yapıldığını sanmam xD

adnancfb

Üye
saolun

sevisb

Üye
saol tşk

venom_emin

venom_emin

Üye
saol program çalışo fakat hiç birşey bulamıo hem dosyaların boyutuda fark etmio aynı sürede tarıo ve 0.0 yazıo genede saol...

uykusuz17

Üye
hiç bir işe yaramıyor indirecekelere duyurulur
Emeğe saygı ;)

wolface123

Üye
Merhaba ben Nokia 5800 xpressmusic kullanıyorum telefonum ilk başlarda canavar gibi çalışıyordu.. ama daha sonrlarda ağırlaşmaya başladı. bunun hafıza kartındaki belgelerden olduğunu düşünmüyorum onları bir nebze azalltım.. ama bbu zamanlarda sanki telefonuma virüs girmiş gibi zannediyorum mesela tel ile nette gezerken birden bire Opre Mini programı kapanıyor sonra telefonuın kendisinin içinde olan internete girme programı var o da kapanıyor sonra ekran kararıyor vede çizgiler çıkıyor birde bugün en son müzik dinlerken telefon dondu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ??

sleman2301

Üye
allah razı olsun senden

tbrkgs1

Üye
thanks

mazlum1790

mazlum1790

Üye
teşekkür

erg123

Üye