Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bombaa ..!! Java anti-virüs programı en güncel program..
arkadışım s40virus bulaşmaz kendi telefonumdan biliom biraz telefon ağırlaşıo hafıza kartı yüüznden millet aha virüs bulaştı dıo uyuzz olum yinede sağol güzel ğaylaşım olmuş
-------------------------
arkadaşım telefonum k530irus sitesinden indirdiim programları tele krunca tel hafızasındaki bütün prolar aynısından klonlandı ve bunlar ne silindi nede taşınabildi fazla uyuz olmadan bunu bana açıklayabilirmisin
arkadaşım çalışmıyo diye bişey yok zaten ilk koyduğumda denemedim sonradan denedim ve çalışıyo..
sinanelmas
Üye
tesekkurler saolasın
TRANSGRESSOR
Üye
Konu Sahibi
bişey değil bro.. kolay gele..
TRANSGRESSOR
Üye
Konu Sahibi
paylaşın teşekkür butonuna basın foruma can verin...
MRTERM
Üye
indirdim daha denemedim ellerine saglık üstat
TRANSGRESSOR
Üye
Konu Sahibi
önemli değil agam... faydalı olduysak ne mutlu bize...
haydarmert
Üye
gayet iyi çalıştı bende aynen şu yazıyor üstte :dreamobileviruscani starting scan (türkçesi) :
dramobile virüs tarayıcısı taramaya başlıyor biraz sonra yazıyo bu da -galiba- virüs bulmadann tamamladın anlamına geliyor
yumurjack
Üye
beyler siz neyi tartışıyosunuz java telefona virüs girmez ki? OS 9.x versiyonları için bi programsa bilemem ama java olarak verilmiş sanırım