BOMBA!!!!!! TÜRKiYE FORUMLARINDA İLK DEFA BURADA --- "Real Football: Manager Edition"

Sponsorlu Bağlantılar

_teqe_

_teqe_

Üye
güzel pylşm tşkrrler

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
sağolasın

cahuss

Üye
beyler ben 4 sezon bitirdim barca'ya transfer oldum 200 milyom euro m var dı oyuncu transfer ettim ama salary budget mi ne öyle bişe var oyuncularla anlasmak için bütçe orda para 0 olunca oyuncularla anlaşma olmadı sinir oldum sildim ama muhteşem yapmışlar bu sefer öncekilere göre bence indirin bende bagımlılık yaptıydı günde 6 saat felan oynuyordum
Ayrıca paylaşıma açan arkadaşa cok teşekkürler devam ark.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
hela be kardeşim gsl paylasım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ya Oyun Güzel Ama Grafikleri kötü:(

bs19951995

bs19951995

Üye
güzel oyun saol

--------------- Ekleme ---------------

saol güzel paylaşım

rsxlmz

rsxlmz

Üye
umarım bahsetiigin kadar güzeldir samsung için cm 2007 den sıkıldım cm 2008 ide indiremedim bi türlü belki bu oyun onun yerine gecer

ergunn

Üye
sagol

sayner

sayner

Üye
ya bravo hakketten super paylaşım saol

senol_gs

senol_gs

Üye
Supersınnnnnn

--------------- Ekleme ---------------

:yuruSen, sen ol! Asla biz olma.:bann:

degerli43

degerli43

Üye
sağol teşekkürler çok gerçekçi

23ozzy

Üye
çok saol kardeşte benim tel. 128*160 ekran çalıştırıo varsa eklermisin saolasın...

sefababa5

Üye
Oyun gercekten guzel tesekkurler

safaalp

safaalp

Üye
eline sağlık çok güzel paylasım

007eraybond

Üye
kardeşim öncelikle paylaşım için çok saol eline emeğine sağlık ama screen boyutları nerde

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
teşekkürler

sayner

sayner

Üye
saol güzel paylaşım

jediknightx

jediknightx

Üye
hocam bunun bende türkçesi var ama orada sendeki gibi golleri göstermiyor sanırım bu bendekinin üst versiyonu inan çok haklısın elimden bırakamadım çok manyak bir oyun istediğin gibi transfer falan yapabilişyorsun koptum ellerine sağlık gerçekten bağımlılık yapıyor:D:D

berat_2008

berat_2008

Üye
eet ben bu oyunu daha önceden indirmiştim we hala oynuyorum cok guzel oyun eline saglık :oke::heyo:

derex

Üye
çok teş arkadaş

Üst Alt